ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття стало місцем презентації Державної прикордонної служби України. У пункті тимчасового тримання нелегальних мігрантів "Павшино"

    28 апреля 2024 воскресенье
    44 переглядів

    Сьогодні в місці тимчасового тримання нелегальних мігрантів "Павшине" (Мукачівський р-н, Закарпатська область), що, до речі, є найбільшим таким об’єктом в Україні, відбулася презентація Державної прикордонної служби України з питань удосконаленням системи утримування іноземців.У заході взяли участь представники обласної та районної державних адміністрацій, Міжнародної організації з міграції, благодійного фонду «Карітас», міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпати - Ніка», Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста, МВС, МНС та Держкомнацрелігії – всі, хто допомагав прикордонникам у вирішенні питань утримування правопорушників, облаштування відповідних пунктів та дотримання прав людини.

    „Павшине” до останнього часу було розраховане на 250 іноземців. На території колишньої авіаційної бази, де залишилися лише гуртожитки, ще раніше можна було розмістити не більше 150 осіб. Саме тому довелося змінити конструкцію будівель. Це частково покращило ситуацію і дозволило створити умови для тимчасового проживання 250 „вічних мандрівників”, однак не вирішило проблему остаточно, адже бували періоди, коли у „Павшиному” перебувало значно більше нелегалів. Тому „зелені кашкети” закупили 10 модульних вагонів, що дало змогу збільшити кількість місць для утримання до 320.

    Завдяки допомозі неурядових організацій тут було встановлено додатковий котел опалення, таксофони, електробойлери, облаштовано майданчик для прогулянок, їдальню, душову кімнату, замінено сантехніку. Крім цього відремонтували приміщення та встановили систему відеоспостереження.

    На даний час в МТТ «Павшино» утримується понад 280 іноземців-правопорушників, серед яких переважна більшість - вихідці з Індії, Пакистану, В`єтнаму та Афганістану. А за 9 місяців нинішнього року тут встигло побувати близько 2 тисяч осіб.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Достают вот эти " е ". Павшине, Мукачеве и т.д. Стоило одному литератору (фамилия вроде Чучке ) утром встать не с той ноги и многостолетние названия населенных пунктов Закарпатья были враз искажены. Может пора уже этот маразм исправить ?