ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська митниця: Аби уникнути відповідальності, порушник знищив документи в ...унітазі!

    14 мая 2024 вторник
    52 переглядів

    Дещо нестандартний випадок стався на Закарпатті під час спроби незаконного переміщення через кордон України вантажівки, коли митники виявили подвійний пакет документів.

    Згідно заявлених відомостей, з Німеччини до Казахстану транзитом через територію України під керуванням казаха прямувала вантажна машина марки „Вольво” (вартістю майже 110 тис.грн.) з напівпричепом “Shmitz” (вартістю 36 тис.грн).

    Однак, як показала спільно проведена перевірка українських та словацьких митників, на словацькій митниці водій надав інший пакет документів. Там вказана справжня вартість тягача і напівпричепа була вдвічі більшою від заявленої ужгородським інспекторам.

    Коли митники попросили водія надати пояснення, чоловік раптово вихопив пакет документів, вибіг з робочого кабінету і ... втопив їх в унітазі. При спробі інспектора перешкодити цьому, порушник з неабиякою силою його відштовхнув. Пізніше водій відмовився писати пояснення, чому пошкодив документи, і не підписав перше власноруч написане пояснення.

    Таким чином, громадянин Казахстану порушив митне законодавство, подавши митному органу фальшиві документи, та своїми діями перешкодив посадовій особі в доступі до попередньо поданих для митного оформлення документів, фактично знищивши їх.

    До речі, під час транзитних переміщень, підприємці практично не здійснюють належних відрахувань до держбюджету України у вигляді податків і зборів. Тому даний випадок – вкотре свідчить, що завдяки пильності та професійності українських митників, спроби незаконного переміщення вантажівок через кордон отримують закономірне фіаско.

    Складено протокол про порушення митних правил. Вантажівка з напівпричепом митницею вилучені до винесення судом рішення у справі.

    Вікторія СЕНГЕТОВСЬКА, прес-секретар Ужгородської митниці
    Де знайти "горшок", або Туалети в Ужгороді замінили клумби та під'їзди, а міській владі до цього нема діла!
    У закарпатському райцентрі Перечині депутати трьох скликань не могли вирішити, хто збудує ...туалет
    Такі потрібні Ужгороду "WC" його "батькам", виявляється, взагалі не потрібні
    Головою в ...унітаз опустили свого ровесника учні однієї з шкіл Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Версiя для товариша-казаха. Незадовго до iнциденту випив кефiру на порожнiй желудок. Прихватило. Рванув до туалету. Прихопив документи- не залишати ж iх без нагляду. Тут за мною в кабiнку вриваеться митник (не знаю з якими намiрами, якщо в мене були знятi штани ). Я почав боронитися i тодi документи ВИПАДКОВО впали в унiтаз. В чому моя провина ? Звiдки я знав що украiнськi митники проводять митний огляд в туалетах ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кусi, я уже не раз читала ваши комментарии и над некоторыми искренне смеялась. Как и в этот раз. Вы наделены положительным цинизмом и некоторые Ваши высказывания мне симпатичны. Может быть начнем переписываться? Мой адрес: [email protected] МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ