ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський мер "запалав" бажанням висловити недовіру "губернатору" Закарпаття

    17 мая 2024 пятница
    52 переглядів

    Під час засідання сесії Ужгородської міської ради минулого тижня мер міста Сергій Ратушняк представив на розгляд депутатів проект ухвали №393 «Про протиправні дії органів влади Ужгородського району», в якому йдеться про оголошення недовіри голові Закарпатської ОДА Олегу Гаваші, першому заступнику голови ЗОДА Івану Балозі та голові Ужгородської РДА Анатолію Колібабі.

    Сергій РАТУШНЯК.
    Сергій РАТУШНЯК.

    У другому пункті ухвали Сергій Ратушняк просив звернутися до Президента України і Кабміну з поданням про притягнення до відповідальності вказаних посадових осіб у зв’язку з ігноруваннями законних вимог Ужгородської міської ради. Своє рішення звернутися до Президента і Кабміну Сергій Ратушняк пояснив, мовляв, «нехай там знають, що ми живемо в окупації кримінально-корупційного підприємства».

    Під час розгляду проекту ухвали №393 керівник фракції «НУ» в Ужгородській міській раді Ярослава Гасинець зауважила, що «Гаваші і Балога не знають про порушення, бо Анатолій Колібаба про це не розповів». У зв’язку з цим представник від Партії Регіонів Віктор Феєр запропонував не оголошувати одразу недовіру, а «звернути увагу Олега Гаваші й Івана Балоги на протиправні дії Анатолія Колібаби». Таке рішення депутати підтримали і проголосували за нього.

    Причиною ж висловлення недовіри стала службова записка КП «Водоканал м. Ужгорода», у якій наводяться факти протиправних дій органів влади в Ужгородському районі. У записці було наведено 7 таких фактів, серед яких надання Ужгородською РДА землі під індивідуальне житлове будівництво в межах санітарної зони охорони 2-го поясу водозабору Минай; порушення будівельних норм при будівництві та реконструкції об’єктів водовідведення на районних землях тощо, інформує ЗІК.
    Мер Ужгорода Ратушняк провів позачергову сесію міської ради, або Свиснув — ...і зібралися!
    Мер Ужгорода Ратушняк хоче продати котельні і продовжує обіцяти появу тепла найближчим часом
    Мер Ужгорода терміново зібрав сесію. Щоб нарешті подумати, як вирішувати питання газопостачання міста
    Ужгородцям підняли плату за тепло, яке включать після оплати 90 % боргів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняка проклято http://bogakara.narod.ru

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знову до Львова проситься?