ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чотирьох пальців позбулася помічниця верстатника у закарпатській Сваляві. Через власну самодіяльність...

    15 мая 2024 среда
    55 переглядів

    Причинами трагедії, що сталася в свалявському цеху з виготовлення лущеного шпону ужгородського ТОВ “Алеф” з 25-річною помічницею верстатника Аллою А., за попередньою інформацією, можуть стати самодіяльність на робочому місці та недостатня обізнаність, повідомили у прес-службі Закарпатського територіального відділення Держгірпромнагляду України.

    Травмована на робочому місці Алла А. без сумніву, злегковажила, - аналізує трафунок інспектор Державної інспекції охорони праці та безпеки виробництва Мирослав Феделеш. – По-перше, самовільно, під час технологічної перерви, зайнялася різанням шпону на власні потреби. По-друге, не замислилася, маючи всього 3 місяці стажу роботи за фахом, над браком досвіду. Тож і поплатилася: потерпілій ампутовано чотири пальці лівої кисті, що під час роботи потрапила під ніж верстата.

    Проте, крім запитань до травмованої, члени комісії з розслідування неодмінно поцікавляться: чи все від нього залежне зробив керівний персонал, аби упередити біду?
    Закарпаття: На Свалявщині Держгірпромнагляд заборонив, призупинив та обмежив експлуатацію 169 об’єктів
    Закарпаття: Помічник машиніста бурової установки трагічно загинув у берегівському ТОВ "Маргіт-термал"
    Потрапивши "у зуби пилорами", закарпатець "під шафе" загинув на місці
    Закарпатські працеохоронці заявляють про небезпечну самодіяльність будівельників Ужгородського відділку Львівської залізниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору