ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вогняний вал прокотився Закарпаттям!..

    02 мая 2024 четверг
    59 переглядів

    З початку року в Закарпатській області вже сталося 98 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 590 тисяч гривень. На пожежах загинуло 11 людей, ще 4 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 7 людей.

    Як повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, за минулу добу на Закарпатті виникло 4 пожежі та 2 надзвичайні події. На пожежах травмовано одну людину, вогонь пошкодив два автомобілі, житловий будинок та огорожу дворогосподарства. Прямі матеріальні збитки від пожеж становлять 13 тисяч гривень. Зафіксовано 1 неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна оперативна пожежна обстановка на Мукачівщині та у Міжгірському районі, де стається 38 відсотків всіх обласних загорянь. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникає 44 відсотки всіх загорянь.

    Так, 11 лютого о 05:40 на вулиці Легоцького в місті Ужгород сталася пожежа в автомобілі “Audi-80”, 1987 року випуску. Вогнем знищено передня частина транспортного засобу та моторний відсік. Прямі матеріальні збитки склали 5 тисяч гривень. Причина пожежі – встановлюється.

    Того ж дня о 15:47 сталася пожежа в житловому будинку в селі Верхній Бистрий Міжгірського району. Пожежею знищено крівлю будинку та 0,9 тонн сіна. Прямі матеріальні збитки склали майже 5 тисяч гривень. Причина пожежі – коротке замкнення в електромережі.

    А в 23:10 надійшло повідомлення про загорання сміття в контейнерах на вулиці Шандора Пака, що в місті Мукачево. Внаслідок загорання пошкоджено огорожу дворогосподарства. Прямі збитки складають 150 гривень. Причина пожежі - встановлюється.
    Телевізор "Електрон" убив двох людей у закарпатській Сваляві
    Діти закарпатського села ледве не залишилися без школи!
    Ужгород: Один чоловік отруївся чадним газом, інший — намагався повіситись...
    У 2007 році вогнеборці Закарпаття здійснили 745 бойових виїздів на гасіння пожеж

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору