ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Контрабандисти сконструювали на Закарпатті ...тютюновий понтон через прикордонну річку Уж!

    15 мая 2024 среда
    58 переглядів

    Цікавий спосіб транспортування тютюнової контрабанди презентували місцеві винахідники у закарпатському прикордонні. На надійність методику сплавляння цигарок водним шляхом вирішили випробувати на прикордонній зі Словаччиною річці Уж на ділянці застави «Павлове» Чопського загону.

    Для цього короби із цигарками замотали у поліетилен, підклали знизу пінопласт та скріпили усю хитку конструкцію капроновою мотузкою. Вийшло щось на зразок міні-понтона, який, вочевидь, планували протягнути від одного берега до іншого. Можливо, такий оригінальний спосіб і виявився б результативним, одначе тут спрацювала корпоративна солідарність українських та словацьких прикордонників. Останні, помітивши на українському березі якийсь дивний предмет, сповістили про нього своїх українських колег, тож незабаром на місце прибула оперативно-пошукова група, яка й витягнула з води дивовижну конструкцію із 15 ящиків цигарок «Classic» - усього 8400 пачок.. Поряд виднілися чіткі відбитки взуття, по яких і намагалися знайти контрабандистів.

    Через деякий час неподалік було затримано місцевого жителя без документів, що прямував по дамбі у бік Словаччини, однак його причетність до контрабандної оборудки ще доведеться доводити.

    Усього за 11 місяців нинішнього року співробітники прикордонного відомства вилучили в пунктах пропуску та поза ними близько 4,6 мільйона пачок тютюнових виробів, повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.
    Закарпаття: Цьогоріч на українсько-угорському кордоні вилучено контрабандних товарів на суму понад 16 млн грн. — в 1,7 раза більше, ніж у 2006 році
    На закарпатському КПП "Тиса" затримано одну з найбільших у нинішньому році партій тютюнової контрабанди
    Закарпаття: Прикордонники Мукачівського загону виявили партію контрабандного тютюну, яку переміщували в бік Угорщини
    Закарпатською Тисою знову пливуть цигарки. І знову — контрабандні!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору