ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шість гідроізольованих ящиків з контрабандними українськими сигаретами виловили у водах прикордонної Тиси

    04 мая 2024 суббота
    55 переглядів

    Вихідні, що минули, видалися для українських прикордонників «врожайними» на цигаркову контрабанду. Прихильники цього, мабуть, найпоширенішого та одного з найприбутковіших на українських теренах видів нелегального бізнесу подивували своєю винахідливістю та розмахом.

    Так, учора в пункті пропуску «Тиса» на кордоні з Угорщиною спільний прикордонно-митний наряд затримав дві вантажівки – «Сканію» та «Вольво», що належать одному з відомих українських перевізників. Середні колеса причепів вантажівок були заповнені не повітрям, а пачками цигарок «Мальборо» червоного та білого кольору на суму близько 16 тисяч гривень.

    Того ж дня у пункті пропуску «Саловка» також на україно-угорському кордоні, прикордонники та працівники митниці виявили схованку з тютюновими виробами під вантажем лісу, який перевозив потяг «Батєве (Україна) – Епер’єшке (Угорщина)”, усього невідомі особи намагалися переправити у сусідню країну 1280 пачок цигарок.

    Однак найбільшу винахідливість продемонстрували ті жителі Закарпаття, які примудрились сплавляти тютюнову контрабанду на територію Словаччини по річці Уж, повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України. Контрабандисти вибрали саме ту ділянку, де течія в акурат прибиває предмети, пущені вниз з українського берега, до словацького. Однак учора кмітливцям не пощастило: 6 гідроізольованих ящиків з українськими сигаретами прикордонники виловили з води та повідомили про такий хитрий спосіб контрабанди своїх словацьких колег.

    ***

    Слід зазначити, що у 2007 році співробітники Держприкордонслужби вилучили близько 5 мільйонів пачок різноманітних тютюнових виробів, причому переважну більшість з них - на кордонах з країнами Європейського Союзу.
    Закарпаття: На прикордонній Тисі виловили човна з контрабандистом!
    Контрабандисти сконструювали на Закарпатті ...тютюновий понтон через прикордонну річку Уж!
    Закарпаття: Цьогоріч на українсько-угорському кордоні вилучено контрабандних товарів на суму понад 16 млн грн. — в 1,7 раза більше, ніж у 2006 році
    На закарпатському КПП "Тиса" затримано одну з найбільших у нинішньому році партій тютюнової контрабанди

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору