ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський український муздрамтеатр одержить 316 тисяч гривень на капітальний ремонт і реставрацію

    04 мая 2024 суббота
    26 переглядів

    Закарпатські депутати на останньому засіданні сесії обласної ради зробили крок назустріч культурі. Враховуючи те, що приміщення Закарпатського обласного музично-драматичного театру капітально ремонтується та реставрується, а на цей час артисти будуть гастролювати, вони виділили цьому закладу культури 316 тисяч гривень.

    Ці кошти передбачено використати на закупку сучасної переносної апаратури та освітлення, а також на придбання вантажного автомобіля, необхідного для транспортування декорацій. 227 тисяч гривень на ремонт приміщення та придбання обладнання отримав відомий далеко за межами Закарпаття камерний хор “Кантус”. Додаткових 200 тисяч гривень, за рішенням депутатів, буде спрямовано на виконання комплексної програми збереження та використання пам’яток культурної спадщини Закарпатської області.

    Виділено також кошти на придбання у Мукачеві квартири дворазовому чемпіону Європи з греко-римської боротьби серед молоді Володимиру Логойді. До речі, всі члени національної олімпійської команди країни, що мешкають на Закарпатті, вже отримали квартири. Всього придбано 6 квартир, одна з них - за кошти Ужгородського району, інші – обласного бюджету, повідомили ua-reporter.com в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    Ужгород: Балкон у Закарпатському облмуздрамтеатрі через аварійний стан ...підперли палицями!
    Закарпатський український муздрамтеатр готує 2 прем’єри, одна з них — комедія "А в Карпатах фіглюють"
    Анатолій ФІЛІПОВ, головний режисер Закарпатського українського муздрамтеатру: "Театр ніколи й ніде не був, не є і не буде самоокупним!"
    Будівля Закарпатського українського драмтеатру як дірявий саркофаг видовищної культури...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору