ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція "Наша Україна" в Ужгородській міськраді ініціює громадські слухання по завершенню забудови площі Народної і пам’ятнику Шевченку в Ужгороді

    16 мая 2024 четверг
    62 переглядів

    Фракція «Наша Україна» в Ужгородській міськраді підтверджує свою принципову позицію в питанні завершення забудови площі Народної в Ужгороді і пов’язаного з нею питання збереження пам’ятника Шевченку.

    Від самого початку виникнення цього питання, говориться у заяві фракції, «Наша Україна» пропонувала перевести цю тему з площини політичних спекуляцій у площину обговорення фахівцями у сфері архітектури та містобудування і громадськості міста. Про це депутати від «Нашої України» неодноразово і чітко заявляли в сесійній залі, в політичних заявах з цього приводу і під час прес конференцій членів фракції. Однак в силу незрозумілих причин прозорий, публічний варіант вирішення ситуації не був підтриманий депутатською більшістю міськради, повідомляє "Закарпаття online".

    Далі, виключно за ініціативи «Нашої України», до відповідного проекту рішення було внесено окремий пункт про збереження пам’ятника Шевченку.

    В продовження цієї позиції фракція «Наша Україна» заявляє про те, що вона бере на себе організацію і проведення громадських слухань з цього питання, до яких планує залучити провідних спеціалістів та авторитетних членів ужгородської громади. Депутати від «Нашої України» ще раз пропонують приєднатися до цієї ініціативи «Нашої України» колег-депутатів з інших фракцій міськради.

    Контактний телефон - 8-050-4323406 (безлімітний)
    Інтелігенція Закарпаття, захищаючи пам’ятник Тараса Шевченка від мера Ужгорода Ратушняка, звернулася за підтримкою до Віктора Ющенка та Олександра Мороза
    Ужгород: Пам’ятник Шевченку на площі Народній став каменем спотикання депутатських амбіцій та інтересів...
    "Нашоукраїнці" Ужгородської міськради — проти спекулятивних заяв щодо перспектив можливої забудови площі Народної
    Так голосувала Ужгородська міська рада за перенесення пам’ятника Шевченкові чи ні?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все хотять продати! Шановні ужгородці, а ви знаєте, що біля кафе "Акваріум", де дитячий майданчик та "", землю вже продали під торговельний центр!!! Скоро травички, майданчика, дорожезного (гроші дали на трубу, інше все відмили)пам’тника Ви там не побачите!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ой, друже! А два старовинні будинки на Набережній біля загсу, котрі купив Шуфрич?хотів і купити й третій, але тамтешня сім’я не дала. А щодо труби, то про це треба розказати голосно. Що дійсно труба й кусок бетона коштує 3 мільйони. Збери матеріал (хоч приблизний) та дай Міші Тємнову, най напише

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сегодня мне сказали что Ратушняк очень болен: у него рак. Это правда? Кто-то еще знает об этом?