ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатье в ужасном ДТП погибли двое людей (ФОТО, ВИДЕО)

    06 мая 2024 понедельник
    85 переглядів
    В ДТП под Виноградово погибли водитель и пассажир автомобиля AUDI

    Страшное дорожно-транспортное происшествие произошло рано утром на выезде из Виноградова. Неподалеку урочища Дубки на автотрассе Виноградов - Мукачево лоб-в-лоб столкнулись автомобили "Peugeot 407" и "AUDI".

    На месте ДТП работают правоохранители и медики, однако никакой официальной информации пока нет.


    По словам очевидцев, за рулем Peugeot 407 был помощник прокурора Виноградовского района Эдуард Зузак. За его жизнь сейчас борются в реанимационном отделении ЦРБ.


    Летальному исходу, очевидно, помешала подушка безопасности.


    В ужасном ДТП погибли водитель и пассажир автомобиля AUDI. Удар был такой силы, что от столкновения моторное отделение раздавило людей.


    Насколько известно, это были жители села Подвиноградов, которые ехали на рынок в Мукачево.


    Как стало известно областная прокуратура по факту ДТП возбудила уголовное дело. На место происшествия немедленно выехали прокурор области Анатолий Петруня, заместитель прокурора области Виталий Роман, старший следователь следственного отдела прокуратуры области, прокурор Виноградовского района Валерий Черничко, а также следственно-оперативная группа в полном составе.
    Ведется следствие.


    ДТП в Закарпатье

    ДТП авария

    ДТП авария жертвы
    ФОТО сайта НОВИНИ ЗАКАРПАТТЯ


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я за свої гріхи сам відповідатиму, а за свою жінку, ГНИДО, чи за рідних -таких як ти і зузак порішив би в два щота за такі діяння. Думай, якщо є чим, коли щось казати хочеш, а погрози свої засунь собі в дупу мажорну може і злякається.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    то ти настояща ГНИДА, тварь, майже тоже прокурорчик хуєв, і на тебе час прийде, ти підарок кончений, я би, сука вийшов з транспарантами перед прокуратурою, но такі як ти за це народ згноять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так як здоров"ячко пома? Ніхто не цікавився? Бо лікарі там все борються, та борються. Мабуть не один кримінальчик по хабарям там прокрутився?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На сайте "Новини Закарпаття" http://transkarpatia.net/ есть новые фото ДТП, их явно дозируют, пусть высталят фото салона "Пежо" тогда будет все понятно, что с водителем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    звичайно дуже легко звинувачувати других людей...то якщо людина прокурор то він не має права на особисте життя? навіть якщо він і випив це було у вихідний день, а те що сталася така страшна трагедія, то повірте що від цього ніхто з нас не застрахований...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПИТИ ЗА КЕРМОМ ЦЕ ВЖЕ ЗЛОЧИН А ЩЕ НАПИТИСЯ
    І НЕ ТРЕБА ПРИБІДНЯТИСЯ УСІ ЗНАЮТЬ ХТО ВІН І НА ЩО ЗДІБНИЙ
    ТЯЖКО БУЛО НА ТАКСІ ПРИЇХАТИ ТА Я ЗАБУВ ВІН ТІЛЬКИ БРАТИ ЗВИК А ПЛАТИТИ НІ ,ТЕПЕР ЗАПЛАТИТЬ ЗА ВСЕ А ХТО ТИХ СІМЕЙ КОРМИТИМЕ КОТРИХ ВІН ПОЗБАВИВ КОРМИЛЬЦІВ ЦЕ НІЯКИМИ ГРІШМИ НЕЗМИЄ
    ЧЕСНІШЕ БИ БУЛО САМОМУ ЗАСТРЕЛИТИСЬ БО ТЕПЕР ХОДИТИМЕ І ОБЕРТАТИСЯ ЧИ ХТОСЬ ПОЗУБАМ НЕДАСТЬ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти шо акула пера не можеш успокойитись.завидно шо ти не прокурор. а не думаєш шо завтра може прийти момент шо і тобі прийшлобися застрелити. ти стрелочнік хренов.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЦЕ мабуть дружок обізвався захисник знайшовся вас давно пора намісце покласти і скоро так і буде
    Один в полі не воїн ....
    А нас більшість і збоку лучше видно хто скористався і користується службовим становищем...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І шо це так агресивно, мабуть сам прокурор?
    Але те що п"яним нішто сідати за кермо - це вже злочин і для пркурорів ЗАКРН!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Как простой человек сделает аварию,так сразу кримминал открывают,а как мажор,то ведется следствие.... долго и нудно...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не завжди прості люди відповідають за свої вчинки, і не завжди мажори відкупляються.скільки на території україни за день стається аварій про які ніхто не говорить тільки тому що за кермом не прокурор чи суддя.а вони хіба не такі люди як ми???ЧОМУ З НИМИ НЕ МОЖЕ СТАТИСЯ БІДА???!!!знайте люди одно що цьому прокурору не позавідуєш тому що таке важко пережити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пропоную сімї загиблих, найти пару відморозків, хай прийдуть і виріжуть йому хочаб очі доки він в лікарні, - потім буде пізно, відмиють, я уже навтіь фінал бачу ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    депутату. Все эти фото стырили - за плагиат в интернете никто не отвечает, как и за комменты

    Аватар пользователя депутат

    Комментарий: 

    Прокуратура даже выходит и фото не делала, а стырила их на свой ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ!! с сайта "Новини Закарпаття" http://transkarpatia.net/actual/7232-smertelne-dtp-v-zakarpatt-foto-slabonervnim-ne-divitisya.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для того щоб наказали потрібно чим побільше інформаціі викласти на цю сторінку де у нього магазини нерухомість аренда він чиновник немае права заніматися бізнесом ....десь років 15 назат він ще горілку возив у Ніредьгазу продавать звідки гроші на таку машину на особняк коло технаря за 15 років на зарплату незаробиш...
    ось його тел для журналістів і СБУ
    0956927707

    Ось коли кожен підкине пару гілочок і огонь розгориться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таких людей, останніх алкашів (тварюк), що зробили подвійне вбивство , потрібно саджати довічно, без ніякого слідства, або самосудом розстріляти...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На стадо баранов нужен пастух с кнутом, а на стаю зажравшихся хищников - лицензия на отстрел. Может быть тогда начнут понимать что такое совесть, честь, порядочность.

    Аватар пользователя Убійца

    Комментарий: 

    По информации, которую пока не комментируют официальные лица, за рулем Peugeot 407 был помощник прокурора Виноградовщины Эдуард Зузак, более того, он был в состоянии сильного алкогольного опьянения. Как видно на фото, само авто, за рулем которого был чиновник, выехало на встречную полосу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Эдуард Степанович не такой уж и святой(сужу по нижесказанному),стабильно напивался,ходил по бабам,нахально цеплялся ко всем понравившимся девчонкам,нахалом требовал(!) номера телефона.Вина его и это очевидно!Жить говорите тяжело ему будет,ему тяжело не было и не будет,если что так жена прикроет(вспоминается случай избиения медсестры в больнице(за измену мужа),таскала бедную по коридорам за волосы,а вступиться некому было,ЭД.СТЕП.сбежали)а тут и подавно будет ограждать милого от всех нечестивых людей,неужели вы думаете что его накажут? я сильно сомневаюсь, умершие ещё и виноваты останутся,причём докажут это 100%.И знаете есть ещё интересный факт,на месте аварии даже помыли и подмели дорогу,как вы думаете почему?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На думку приходить смертельне ДТП між Береговом та Мукачево з участю начальника міліції Берегова там загинув молодий хлопець, слідство по тому іде до тепер, тягнуть щоб сроки зійшли, будуть і тут довго тягнути, де правда в цій конченій державі.
    Зараз на носі вибори, якщо влада допустить спустити все на тормозах, буде їй пиздець.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я бачив аварію він хлопчину у зад в ниву ударив там теж явна вина чиновника....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ООО! на рано знов хакерів призове коменти видаляти. Воно ж, сцикло, як щось правдиве про свої походеньки бачить- пісяє у гаті. Не дай боже у генпрокуратурі хтось читає...................... беспредел творять прокуратори та менти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди схаменіться !!!!!!! Кожний має в житті свій шлях який нікому не відомий і ніхто не знає що його чекає завтра,будь ти порядна людина людина чи сволоч...... Едік порядна проста людина і це що сталося , сталося бо то його судьба, а від цього ніхто не застрахований. Не судіть мажорів бо ви про них не знаєте. за кожним судьба можливо така якої ви не хочете.Шкода померлих і співчуття родинам але ви не знаете як жити далі Едіку. Повірьте ні куми , ні жінка в цьому не допоможе реально і по-людяному.... Не все золото те, що блистить... Мені шкода Едіка як людину.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    простого шофера мусорки АВЕ виноградово засудили який перейшов машинов у подвиноградывській школі дитину який був у комі після трагедії ане бігав по лікарні та посилав всіх прокуропчик хренов відітелі не всіви чисні як треба отвічати коли ви отвічаєте а неприсужаєте нивидніх за бапки. шовнього за зарплата видав мінімальна лиш407пижик

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ХТО МАЭ ЯКЕНЕБУТЬ ФОТО ЧИ ВІДЕО З МІСЦЯ дтп ТО НЕГАЙНО ВИКЛАДАЙТЕ В ІНТЕРНЕТ І НАДСИЛАЙТЕ НА ТЕЛЕКАНАЛИ ТОМУ ЩО В ОБЛАСТІ ДІЛО ЗАКРИЮТЬ СКОРО ЕДІК БАБЛО ВЖЕ ЗБИРАЄ ТУТ РУКА РУКУ МИЄ ПОТРІБНО НА КИЇВ ПИСАТИ ІТО НИЗНАТИ ЩОТАМ СКАЖУТЬ НО ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЗРОБИТЬ ЗНЬОГО ПРОКУРА ГОЛОВНОГО УКРАЇНИ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ya zhidna s "Prosto Ya". Ty tak samo nikoly ny snaesh sho tebe chykae u zhyti. Ty tozhe mozhesh kohos vypatkovo vbyty. Tubi ce pryemno bulo b? Eduard NEBUV pyaniy UZHE po oficiynyh danyh. Internet Nepravdyvi fakty dae! Rozumna lyudyna ne pokladaetsa na informaciu interneta. Ya bazhayu shob ty v ciy situacii buv kolys u tvoemu zhyti.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Согласен на усі 100%,Так само як тихо позакривали у других районах,за такі самі дії суддів,прокурорів і УБОЗівців,за згвалтування,,,,аваріі,пянки,,,,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кот-примус (Бегемот) вполне с Вами согласен! Выход?! Найти "Клетчатого" и начать дьяволиаду??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    к сожалению никак

    этот бардак будет продолжаться еще долго.

    возможно только наши внуки, может быть, побачать "покращення"
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    наша паразитирующая власть как дракон, одну больную голову отрубаешь - растут две ....

    Пы.Сы. спасибо что поправили ...... тупанул что-то ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МиМ читал раз 5.
    при чем тут примус - и сам не пойму

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, що дибанутий Олег Диба, щоб дігнати по коментам цю тему на сайті Закарпаття онлайн, вже пише коменти підписуючись чужими іменами, бля що хворий на голову галичанин.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    это о ком речь идет ??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    то Синьо-Жопий Бушко зам.голови ОДА виноватий,бо дороги не вчинив в СЕвлюшови де жия цяМавпа Винограловська

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Придурку подивися на фото, там нема ні одної ями. Бушко вам виноватий, жрати треба ецунам жрати треба мнше.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    волан иди спати

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БА, Воланда в країні знають! Ще не все так і погано. Для того, щоб садити та вбивати прокурора треба починати з дитячих садків виховувати дітей, щоб стали людьми. Почитайте коментарі - без мату жодної думки невисловлюється. У людей горе, може сульспільство якось хоче допомогти сім"ям загиблих? А не матом по І-нету гнути.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Воланд, вся проблема в тому, що людина, яка хоч торшки наділена державою владними повноваженнями відразу забуває своє походження, відразу сприймає все довкола як свое і всіх , як тих, що йому щось довжні .... довжні грошенят підкинути, довжні допомогти у вирішенні питаень, повинні погодувати в ресторані ...... але більше всьго сходиться до банального хабаря .....

    чим більший обсяг владних повноважень тим дальше людина відривається від суспільства.

    чому прем"єр-міністр Нідерландів може їздити на велосипеді на роботу ?? а наш помічник прокурора на машині вартістю 30 000 Є ??

    чому ізраільскі депутати і міністри платять податок за службові машини і тому обирають для себе службові авто бюджетного класу з двигунами 1,4 1,6 1,8 ?? а в наших має бути мінімум 12 цилінлдрів та об"єм двигуна 6 ,0 ?? (при цьому автомобілів десять як мінімум у колоні ?? )

    ЧОМУ ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Воланд, скажи, а как дети попадают в садик ?? правильно, через взятку, Воланд, скажи, как дети рождаются ?? правильно, в роддоме не дашь, никто не подойдет к жене, врачи специально создают условия, чтоб ты им взятку дал - цыганку подселят, к которой пол табора ходит ....... Воланд, скажи ...

    мат, это не хорошо, тут я с тобой согласен, украинский и русский язык и так богат, без матов можно обойтись ....

    суспільство може і хоче допомогти, але не може в з"вязку з тим що само в лайні по вуха ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    воланд ниговоріть за помараншевих тому що при помараншевих було ліпше кредити ісвобода слова димократія ане як тепер бумажник все рішає

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    но канешно жона адвакат кума суддя е єбати завтра піду іщи двох захуярю...так типир живуть наші крутелики...нимають бога при собі.нидумають шо їх завтра чекать...у люди горе а він спати буде спокіно...жона із кумов ото пошорить...бидло...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Avarii chasto buvaut, lyudy toho cpicalno ne stvoruut avariu ty bydlo srane. VIN PYANIY NEBUV PO OFICIYNUX DANYH. cikavo yakby tvoa rodyna bula b v takiy situacii.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці хлопці з сайту "Новини Закарпаття" за фото.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Там є більше фото.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    деє більше фото

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вельми шановний К.Д. тихше їдеш - далі будеш. Дай Вам ксиву - то Ви такіж самі будете!!! Боролися за помаранчевих - об"їлися, бородися за голубих - маємо! У народа така влада - на яку вона заслуговує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якщо людина моральний урод, мікроцефал, хапуга та самозакохане меркантильне хамло ..... тут ніяка влада не допоможе .... ні помаранчева, ні голуба, ні зелена .....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    повір, була у мене ксива ......
    за 8 рокуій водійського стажу ні разі п"яним за руль не сів, хоча соблазн був.

    тут не в ксиві справа шановний, а у вихованні. я знаю ціну грошам, вони мені на голову не падають десятками тисяч .... тому в мене і нема бажання на вітер пускати (типу як прийшло, так і пішло)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто паше той на старенькій Ауді, а хто провіряє той на 30000 доляровому Пежо - де Гоподи справедливость?
    Правда лише в прокуратурі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    воланд ати нитой шосидів зарульом пежо407 ти християнине .два простих людей померло позад мажора який узяв вчора взятку і гуляв завті гроші арано пянийся вертав і вбив людей.посадити суку довічно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    потрібно виходити а не тирпіти цим мажорам Любімов теж вкрав 75000грн. іподілили на троіх а подукументах все законно потрібно вийти навулиці як вийшли за Оксану Макар і нитирпіти цей биспрідел

    Страницы