ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗВЕРНЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОГО МЕДИКА ЗАКАРПАТТЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ

    29 апреля 2024 понедельник
    Аватар пользователя ужгородец иван
    6907-880796876.jpgАдмінгрупа НЕЗАЛЕЖНИЙ МЕДИК ЗАКАРПАТТЯ доводить свій погляд на події в галузі охорони здоров'я Закарпатської області станом на 12 год. понеділка 24-го лютого 2014 р.:
    1. Не оприлюднено ( не визначено) куратора галузі "охорона здоров'я" 2. Не визначено керівника ( представника любих сторін) галузі "охорона здоров'я") 3. Галузь охорони здоров'я на сьогодні надає медичну домогу населенню Закарпаття, яке становить 1 млн. 250 тис. осіб 4. На операційних столах продовжуються операції нашім матерям, сестрам, дітям. 5. Ніхто не призупинить роди нових громадян України. 6. В цей період на тлі загальної єйфорії по розподілу майбутніх посад в галузі тверезо підійти до оцінки функцій працівників управління охорони здоровя та керівників лікувально-профілактичних закладів. Ми погоджуємся з відстороненням перших осіб ( Шніцер Р.І., Брич В.Д., Романко А.В.), проте знаємо, що потреба в висококваліфікованих спеціалістах організаторів охорони здоров'я є. 7. Прогнозуємо, що цей процес торкнеться керівників закладів охорони здоров'я всіх рівнів в усіх районах. Підкреслюємо, що це погляд"НЕЗАЛЕЖНОГО МЕДИКА ЗАКАРПАТТЯ". Конституція України. Першочергове надбання - здоров'я народу.Адмінгрупа

    Коментар на телеканал ТИСА-1 ( прямий ефір) 24-го лютого 2014 р. в 19.20:

    НЕЗАЛЕЖНИЙ МЕДИК ЗАКАРПАТТЯ прогнозував залишення Брича В.Д., який є щирим МЕЦЕНАТОМ і із свого кармана лікує всіх хворих Закарпаття. Такий свій образ «сірий кардинал» Бричоннезе створив собі завдяки присутності на посаді при всіх плинних начальниках управління. Його руками й створювались неймовірно корумповані схеми. До речі, він особисто приймає участь по тендерам медикаментів та закупівлі санітарного транспорту. А чергові начальники управління віддали йому на відкуп певні ділянки роботи управління. Наприклад, для того, щоб вникнути в роботу, кожному новому начальнику управління треба мінімум 2 роки. Брич В.Д. виконував функцію наставника, перш за все, з користю для себе та своїх сексотів в закладах. Таким чином, і тепер непотопляємий Брич В.Д. утримається на плаву.