ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До Нового року відвідувачі супермаркетів Ужгорода можуть скуштувати гарячого "Львівського Портеру"

    21 мая 2024 вторник
    31 переглядів

    Протягом грудня 2007 року в найбільших супермаркетах міст Західної України – у Львові, Рівному, Ужгороді, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Хмельницькому та Чернівцях – пиво «Львівське» запрошує скуштувати гарячий «Портер».

    З четверга до неділі вечірньою порою в 20 супермаркетах мешканці 8 міст Західної України зможуть насолодитися справжнім гарячим «Львівським Портером», взяти участь у цікавій промо-акції та отримати святкові подарунки.

    Як повідомляє прес-служба ВАТ «Львівська пивоварня», згідно з умовами акції при купівлі трьох пляшок «Львівське преміум» споживач отримає в подарунок 1 пляшку пива «Портер» та мішечок зі спеціями, для приготування гарячого напою. При купівлі п’яти пляшок «Львівське преміум» споживач отримає на вибір: теплий шарф або рукавички «Львівське».

    ***

    За підсумками першого півріччя 2007 року ТМ «Львівське» належить 5% загальноукраїнського ринку пива, 25% ринку Західної України та 44% ринку Львівської області. Сьогодні пиво «Львівське» у своєму портфелі має наступні сорти пива: «Львівське Світле», «Львівське Преміум», «Львівське 1715», «Портер», «Львівське Міцне». ВАТ «Львівська пивоварня» та ВАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Славутич» входять до складу групи підприємств Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries, повідомляє ЗІК.
    Смак справжнього жмелю, або Закарпаття має пиво найвищої якості

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору