ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Контрабанда рулить.

    13 мая 2024 понедельник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    По даним інтернетресурсів, контрабанда Закарпаття приносить ві 5 до 10 мільярдів доларів чистого прибутку, з якого не платяться податки. Тому вона завжди була ласим шматочком для керівництва держави. Київ зажди старався контролювати і очолювати протиправну діяльність.
    Контрабанда Закарпаття вже 30 років є організованою і об"єднаною. Тому 30 років у неї стоїть питання контролю за владою, спецслужбами, поліцією і фіскальними органами. А це можливо, контролюючи владу на всіх рівнях, знизу до верху.
    Для порівняння: простий закарпатець, за все своє трудове життя може заробити від 10 до 50 тисяч доларів, працюючи по 15 годин остербайтером у Європі. В той час організований контрабандист може "заробити" дану суму за декілька годин, що постійно можемо читати у Новинах Закарпаття.
    30 років за організованою контрабандою тягнеться шлейф убивств.
    Для участі у виборах організація створила декілька регіональних партій, та котролювала майже всі осередки загальнодержавних партій.
    У організації, на протязі 30 років появився "прикормлений електорат", "прикормлена церква","прикормлені монастирі", "прикормлена школа", які займаються масовою агітацією. А богобожні закарпатці привикли вірити церкві, тому тисяча гривень благословляємі церквою уже не є продажею душі і тіла.
    Хто буде згадувати продажного Іуду, котрий повісився за продажу Христа?
    Чи можливе усунення організації від виборчого процесу на Закарпатті та проведення прозорих виборів?
    -На даному етапі неможливе, бо в цьому не зацікавлена центральна влада!!! Центральна влада зацікавлена в контролі над непрозорими мільярдними потоками, котрі поступають від протиправної діяльності. Звідси "Межигір"я", золоті унітази, океанські яхти, нерухомість у Англії, Швейцарії, Монако...
    Єдина країна, що зацікавлена у перемозі демократичних процесів в Україні США, котра старається арестовувати вкрадені і відмиті гроші.
    Демократичні сили в Україні розрізнені, розтягнуті, деякі находяться на фінансуванні у контрабандистів. В той час революції приводять до заміни одних злодіїв на інших, заганяючи населення в наростаюче рабство...