ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатье в ДТП два человека погибли ужасной смертью (ФОТО)

    15 мая 2024 среда
    48 переглядів
    ДТП на автодороге Мукачево-Рогатин-Львов в районе с. Русское Поле

    В 08:50 18-го января в оперативно-спасательную службу Тячевского района поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии на автодороге Мукачево-Рогатин-Львов в районе с. Русское Поле.

    По предварительным данным водитель легковушки «ВАЗ 2109» не справился с управлением транспортного средства и допустил столкновение с грузовиком «Рено».

    В результате ДТП водитель и пассажир легковушки 1971 и 1975 годов рождения, жители поселка Буштино Тячевского района, погибли на месте происшествия.

    На ликвидации последствий ДТП и оказании помощи по изъятию тел погибших работали бойцы СГПЧ-8 Тячевского райуправления МЧС. Причину ДТП выясняет служба ГАИ.

    дтп жертвы

    дтп жертвы

    авария

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя gbyte

    Комментарий: 

    Інформація не зовсім вірна! Там вантажівка була, а не мікроавтобус! Довгий кузов, стояла майже впоперек дороги. Рівно о 9.10 проїздив - бачив на власні очі ВАЗ, поряд два покинуті тіла, купа міліції, рятівники пакували своє приладдя. На тій ділянці (поряд річечка) був сплошний лід, дуже багато дрібних і декілька ям побільше, буквально за сотню метрів до тієї ділянки - невеликий поворот, видно ВАЗ занесло на швидкості, коли об"їздив ями, люди поспішали на роботу, не доїхали :( . А ще буквально в"їзджаєш у туман, видимість - метрів зо десять була. Ну і пригадаймо, як дехто їздить у тумані без увімкнених фар, або на непомітних габаритах. Земля померлим пухом! Бережіть себе! Будьте обережні в дорозі!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    подеякують, що жінка була вагітна.
    проїхав цей участок за 5 хв.перед тим, дорога була слизькою не тільки біля річки, навіть у населеному пункті.
    на рахунок густо всіяних глибоких ям - це правда.
    дорога примерзла ще з вечора, їхав приблизно о 24 год - туман + відємна температура, - невже автодорожня служба цього не помітила, адже їх могли б повідомити і патрулі ДПС чи їх дежурні ------------ проте сьогодні з ранку вся дорога посипана піском, але людей вже не повернеш, а там залишився сиротою 4-х річний синочок, як він тепер?
    судити начальника що відповідає за даний участок дороги!!!!!!!!!!!!!
    піднімаймося!! бо ці мохи нас знищать із своєю економією бюджету.........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    судитися треба мати гроші тепер слідчий не напише що мае відповідати дорожня служба і все спишуть на погоду і на водія що не вибрав безпечну швидкість руху

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А пристібатися не треба?