ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокурор Закарпатья представил коллективу своего первого заместителя

    12 мая 2024 воскресенье
    69 переглядів
    Романа Ивановича Балиту перевели в прокуратуру Закарпатья

    Сегодня, 22 апреля 2014 года, прокурор Закарпатской области представил коллективу своего первого заместителя - Романа Балиту.


    17 апреля исполняющий обязанности Генерального прокурора Украины Олег Махницкий подписал приказ о его назначении.

    Родился Роман Иванович в 1973 году в Ивано -Франковске.

    В 1997 году он закончил Национальную юридическую Академию им. Ярослава Мудрого, а с 2000 года начал работу в органах прокуратуры Украины.

    Работал на различных должностях в Ивано - Франковске, Киеве и Киевской области, а также в Генеральной прокуратуре Украины.

    Романа Ивановича перевели в прокуратуру Закарпатья с должности начальника управления процессуального руководства по уголовным процессах прокуратуры Киевской области.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    23.04.2014 Берегівські майданівці говорили з прокурором Закарпаття про прокурора Зареву
    Берегово в рамках заздалегідь запланованого графіка відвідав обласний прокурор пан Олег Сидорчук, який в очах місцевої громади асоціюється як креатура ВО «Свобода». Тож делегація берегівських майданівців на чолі з Василем Вовкуновичем у складі чотирьох осіб вирішила поспілкуватись з обласним прокурорським очільником.

    Була висловлена позиція місцевого люстраційного комітету щодо посади місцевого міжрайонного прокурора п .І.Зареви, який з’явився на робочому місці після двохмісячної перерви. Було зачитано висновок люстраційного комітету про неможливість займання даної посади цим паном, та звернення громадян, які вимагають змін в силових структурах влади міста адміністративним методом. Застосування форм вуличної демократії в нашому поліетнічному місті сьогодні є не на часі, адже "російський ведмідь" стоїть на порозі нашого дому, що може бути використано з провокативною метою.

    Бесіда тривала в спокійній обстановці. Обласний прокурор, вивчивши папери, пообіцяв скерувати їх до Генерального прокурора, в компетенції якого є кадрові призначення місцевих прокурорів. Свободівці наголосили, що збереження даного «статусу кво» в прокуратурі та міліції Берегова деморалізує особивий склад цих підрозділів та не сприяє повноцінному виконанню ними своїх службових обов’язків. Тому необхідна зміна керівництва, не чекаючи закону про люстрацію. Зміна ситуації на краще є прямим обов’язком керівництва обласної прокуратури.

    Бесіда завершилась з двояким відчуттям. Бажання запропонувати провести невелику екскурсію до символічної стіни Небесної Сотні, що знаходиться на відстані ста метрів від прокуратури, подивитись в очі хлопцям, які відійшли у вічність, і прочитати епітафію «Ти віддячиш їм, якщо житимеш гідно», відпало. Двоє з цих Героїв, Сергій Дідич і Ігор Демків, були моїми друзями.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тко на них наробить