ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські пікетувальники зустрілися з Ющенком

    29 апреля 2024 понедельник
    67 переглядів

    Делегація з Ужгорода вже зустрілася особисто з Президентом України, міністром МВС, керівництвом СБУ та Генпрокуратури, куди передали відповідні документи, повідомляє "Ужгород".Масові акції біля секретаріату Президента України розпочалися близько 9:00, коли до нього прибуло 50 жителів Ужгорода з вимогою завершити розслідування кримінальної справи за фактом розкрадання грошей міського бюджету.

    Зі слів одного з організаторів акції Кабінет Міністрів виділив у місцевий бюджет Ужгорода 57 млн. гривень.

    Однак, 21 млн. гривень із цих грошей були перераховані на фіктивну фірму й безвісти зникли. На думку учасників акції, у цьому винен мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

    Обласна прокуратура порушила кримінальну справу за цим фактом, однак зараз розслідування цієї справи затягується.

    Жителі Ужгорода тримають плакати: "Ющенко! Ужгородці з тобою до кінця!", "Мер забрав мільйони - заберіть мера".

    Сам Ющенко в п’ятницю зранку підійшов до групи пікетувальників і з ними переговорив. Об 11 годині в Будинку з химерами, що навпроти секретаріату президента, президент зустрічався з групою американських конгресменів.

    Президент України Віктор Ющенко, взявши в ужгородської делегації" документи щодо корупційних дій мера Погорєлова, пообіцяв вирішити цю проблему.

    Відбулася бесіда у секретаріаті Президента з представниками "Походу за Правдою до Президента", де працівнрики секретаріату уважно проглянули привезені ужгородцями документи та сповістили, матеріали з яких питань їм іще потрібно надіслати для повного висвітлення конфлікту мешканців міста зі своїм мером.

    Після цього аналогічний пакет документів ужгородська делегація здала до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ.

    Шляхом ужгородців мають намір піти й депутати з башатьох інших міст, де помаранчевий і чесний народ бореться проти синьо-білої та злочинної місцевої влади.
    Автопробіг „За правдою – до Президента” вирушив на Київ. Страйкарі щойно проминули Львів, і з бойовим настроєм прямують до Києва.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору