ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Робітники ВАТ "Мукачівприлад" працюють з ризиком для свого здоров’я і життя

    27 апреля 2024 суббота
    96 переглядів

    Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило комплексну перевірку стану безпеки виробництва та охорони праці на ВАТ "Мукачівприлад".

    - Перевірка підприємства, на якому наразі працює 235 чоловік, - прокоментував результати роботи комісії заступник начальника ТУ Держгірпромнагляду по Закарпатській області Василь Лазорик, - виявила проблеми, що складають ризики для здоров’я та життя працюючих, безпосередньо у виробничих цехах, на об’єктах котлонагляду, головне ж - в електрогосподарстві акціонерного товариства. Численні порушення, як організаційні (відсутність списків працівників, котрі мають право видачі нарядів, розпоряджень, та їх атестації на групу з електробезпеки), так і технологічні ( не відновлена однолінійна схема електропостачання діючих на заводі електроустановок, не внесені в неї зміни, доповнення на заземлювальні пристрої, що знаходяться в експлуатації, немає паспортів) можуть обернутися для працівників травмою на робочому місці. Наші кроки – скеровані на убезпечення...

    Розглянувши матеріали комплексного обстеження, комісія визнала стан охорони праці та промислової безпеки таким, що не в повній мірі відповідає вимогам затвердженого положення системи управління охороною праці підприємства. Видано 11 обов’язкових для виконання приписів щодо усунення виявлених порушень, заборонено та призупинено експлуатацію 7 об’єктів, притягнуто до адміністративної відповідальності п’ять посадових осіб, винних у порушенні чинного законодавства в частині безпечного ведення робіт та охорони надр.

    ***

    Основним видом виробничої діяльності ВАТ “Мукачівприлад” ( голова правління В.І. Трощак) є виробництво контрольно-вимірювальних приладів. Протягом 2007-го року випадків загального та травматизму зі смертельними наслідками на підприємстві не зареєстровано.

    Теруправління Держгірпромнагляду по Закарпатській області
    ЗАТ "Єврокар" недостатньо підтримує безпеку умов роботи на виробництві — Вердикт комісії Теруправління Держгірпромнагляду по Закарпатській області
    Закарпаття на межі техногенної катастрофи?
    Чотирьох пальців позбулася помічниця верстатника у закарпатській Сваляві. Через власну самодіяльність...
    Закарпаття: Помічник машиніста бурової установки трагічно загинув у берегівському ТОВ "Маргіт-термал"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору