ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: завдання — 100-відсоткова проплата за енегоносії

    01 мая 2024 среда
    61 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді голова Закарпатської облдержадміністрації Іван Різак мав зустріч з начальником обласного управління житлово-комунального господарства Ігорем Свищем та керівником “Закарпаттеплокомуненерго” Мирославом Сегедієм. Йшлося про стан розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики за спожиті енергоносії.

    Як стало відомо «UA-REPORTER.COM», станом на 9 листопада рівень оплати підприємствами комунальної теплонергетики за спожиту електроенергію становить 50 відсотків. Якщо по “Закарпаттеплокомуненерго” сплачено 97 відсотків, то “Мукачевотепломере-жа” розрахувалася лише на чверть.

    Великою залишається заборгованість за спожитий газ. Борги за 2004 рік у “Закарпаттеплокомуненерго” становлять більше двох мільйонів гривень, а у відповідній структурі в м.Ужгород – один мільйон триста тисяч гривень. До того ж, ситуація не поліпшується: з початку року по “Закарпаттеплокомуненерго” за газ сплачено 55 відсотків. Незадовільний стан розрахунків може призвести до критичної ситуації під час опалювального сезону. НАК “Нафтогаз України” може обмежити виділення необхідних обсягів природного газу цим підприємствам.

    Голова Закарпатської ОДА висловив незадоволення таким станом розрахунків. Він нагадав, що ставилося завдання стовідсоткової поточної проплати за енергоресурси. Контроль за цим питанням недостатній. Отож доручено вжити термінових заходів для виправлення ситуації.
    Оплата за енергоносії на Закарпатті залишає бажати кращого

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору