ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Город Хуст опять попал в список худших для жизни городов Украины

    26 апреля 2024 пятница
    56 переглядів
    Хуст стал самым "неудобным" для жизни в этой стране?

    Закарпатский город Хуст находится на шестом месте в ТОП-10. Аналитический центр Universitas составил рейтинг худших городов Украины. И закарпатский город попал точно в середину этого рейтинга.


    Согласно рейтингу, составленному центром, в десятку худших попали такие города:

    1. Славянск

    2. Харцызск

    3. Константиновка

    4. Алчевск

    5. Запорожье

    6. Хуст

    7. Луганск

    8. Красноперекопск

    9. Днепропетровск

    10. Торез



    Хуст, занявший среднюю позицию рейтинга, - один из районных административных и культурных городов Закарпатья.

    Стоит обратить внимание на то, что худшим из них признан курортный город Донецкой области – Славянск.

    Это объясняется тем, что в последнее время экономика Славянска переживает спад производства, на что значительно повлияла утрата прежних рынков сбыта продукции.

    Запорожье, занявшее среднюю позицию рейтинга, один из наиболее крупных административных, индустриальных и культурных центров юга Украины.

    Его население составляет 774 тыс. человек. Большое количество промышленных предприятий в черте города загрязняют атмосферный воздух, также плачевна ситуация в городе с чистой водой и мусорными отходами. Неожиданно в список попал и Днепропетровск, традиционно считающийся одним из самых благополучных...

    Уважаемые читатели, а вы согласны с такой оценкой? Какой город, по вашему, является самым "неудобным" для жизни?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Те ,що зробила молода команда Кащука за два роки , Хуст відкинуло на десять років назад. Володимир Павлович - безсовісна , безвідповідальна , і абсолюно непорядочна людина. Людина НЕ СВОГО СЛОВА. Жаль ,що лише із-за неї Я,і багато моїх друзів будуть голосувати або за ДЕРКАЧА або за ДЖАНДУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це не Хуст оцінювали,а місцеву владу на чолі з паном Кащуком і його нікчемною командою,яка лише думає збагатитися,а не щось корисне зробити для рідного міста,бо в Хусті екологія нормальна. Так,що жителі Хуста думайте за кого голосувати на виборах 2012,бо в Кащука одна мета бабло і вибори 2012 щоб виграв Балога Павло,а на місто і на людей йому наплювати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что такое "атмосферный воздух"???))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    слава столцi карпатськоi руси

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що ви всі розкаркалися!? Ми платили бабки Кащукові перед виборами,- не для того оби щось робити для міста. Ми береме приклад із нашого мера: треба красти нараз, бо украдуть другі. А то, що місто херове то небай,! прийде Джанда, він все поправить. А Бодю Ляха із "Селени" не кивайте: но і шо аш захватив під терессу весь тротуар?, як і Гаупт із красної шапочки!, то все проплачено лічно меру,!!!! як вони кажуть "улізьте ми на плечі ми депутати" платимо не місту а няньнови.!!! цІКАВО яка вартість квадратного метру такої тересси???? для міста, і для "кармана"??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кащук уто жадна криса ,яка на.ла усіх вокруг себе , балога розуй очі докить не пуздно ,а його молода команада з контробандиста рівсіа який тільки з контробаса і за жив ,ерфана який розвалив усе за, що брався даже у барві умудрився учинити велику недостачу типер відроблять балогові бабки, великий реформатор анишинець який привик брати помелочі за присвоєння пенсії ,був замітний на розкрадані шаянської землі та откатів з бюджета, а остальні шаланфутери які у гузицю лижуть кащука коби тот з ними пішов на кофе такі як шегута -кошильок кащука , богдан лях тоже великий опозиціонер захопив весь тротуар під свою терасу , гриньо уже ся обідив на кащука бо тот недаєму устанавлювати окна за бюджетні кошти ходить щоки дує ,а сам деребанить через так звану фірму мега-пласт , маханець -депутат лиш гравій та пісок ворує без усяких документів і так далі ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Хуст уже не той і ріка тиса не та",-так мож перефразувати класика. Смію замітити що і мер (хер) не тот, що себе видавав перед виборами. Пробрехався докус(як каже сват). Лицемір ,брехач, і просто як людина --ГУНО,. Хай знають хустяне кого вибрали. Наше місто в ПЯТІРЦІ НАЙГІРШИХ міст України!!!!. Слава БАЛОГАМ і КАЩУКАМ !!!!! . ідіть молітся бо розплата буде вже скоро 28.10.2012. НАС УЖУ НЕ КУПЛЯТ. (ЦЕ для ШУГУДИ)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це не рейтинг нашого міста!!! а ОЦІНКА НИНІШНЮЙ МІСЦЕВУЙ ВЛАДІ. КАЩУКУ !!!! буйся бога ,перестань красти, зроби хоть щось для міста , або пиздуй у свою АМЕРИКУ !Не забуть забрати із собов свою команду злодіїв. оБИТЯ БОГ ПОБИВ ТАМ ДЕСЬ Є! (вибачаюсь перед жителями) просто вже рвеся терпец.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для жителів міста то вже давно не є новинов. Це вже вдруге Хуст називають найгіршим містом України. Це є результатом роботи місцевої влади на чолі з Кащуком . Для команди Единого Центру на першому плані власні фінансові, бізнесові,земельні , інтереси!!! А "Громада міста" як і бізнес ДЛЯ кащука, рівіса, анишинця , ерфана, в їх розумінні -це бидло на яке треба звертати увагу лише тоді, коли ТРЕБА "пощемити " , "поділити" ,"розкрутити" "урвати" хоть щось ,для своїх потреб. Треба збирати підписи за відставку мера міста, а то ще за два роки його газдівства, місто Хуст може зникнути з карти України.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРОГОЛОСУЙТЕ ЗА ДЕРКАЧА И ВСЕ ИЗМЕНИТСЯ. ЭТО ПОРЯДОЧНЫЙ ЧЕЛОВЕК . БУДЕТ КАК В ПАРИЖЕ. ЭТО ПРОШЛЫЕ ВЛАСТИ ЗАГНАЛИ ГОРОД В ПРОПАСТЬ.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Голосовати за нього , оби став мером ? Бо туй ясно вповідено , ош требуєся заміна мера міста . Товди напишіть так : Голосуйте проти Деркача на виборах у парламент , оби не став депутатом , ош обисьме го могли убрати мером . Так исьте хотіли вповісти ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Закарпатье всё благополучно!!!
    Ищите не благополучие типа Горловки и т.п.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Алчевск - это гроб с музыкой.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бред полный.