ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школьники с родителями пришли под стены мэрии Ужгорода (ВИДЕО)

    26 апреля 2024 пятница
    55 переглядів
    Мэр Ужгорода пообещал опросить родителей по поводу переноса осенних каникул

    Мэр Ужгорода Виктор Погорелов пообещал, что учеников, которые пропустили учебный день, ни в коем случае не будут наказывать. Также Погорелов отметил, что среди родителей проведут опрос по поводу переноса осенних каникул. А уже по результатам решат, что делать в данной ситуации. Пока что неизвестно, каким образом будет проходить опрос. Но уже завтра в полдень должны быть известны его результаты.

    К слову, известно, что на митинг под стены местных горсоветов должны были выйти школьники и их родители из других городов области – Свалявы, Хуста и Виноградова. Однако ученики из этих райцентров все-таки отправились на уроки.

    Напомним, в понедельник закарпатские ученики, как и все в Украине, должны были отправиться на законную неделю отдыха. Однако вместо этого с самого утра школьники с родителями пришли под стены мэрии Ужгорода.

    ...Для детей это веселое, с адреналином приключение, возможность — да еще и под якобы благородным «гражданским» поводом! — прогулять уроки. Не одного из таких, правда, вычислили родители и подзатыльниками забрали с акции...

    Яблоки, яйца и туалетная бумага - главные средства, с которыми ученики Ужгорода отстаивали свое право на каникулы.. Подробнее на ВИДЕО

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тупорилі і далба...би взрослі! Діти мають право на відпочинок, тим більше, шо у школах настільки дебільна і тяжка програма, шо їм реально тоже треба відпочити! А тупі взрослі, тіпа рішили економити тепло зимов, найшли на кому економити - на дітворі! То нич, шо міліони списують на лужайки перед ОДА, на фонтани страшні перед мерійов, а при цьому крадуть вдвічі більше! Зараз класна погода, чому б дітворі не відпочити, поїхати до дідів? Нє ліпше зимов, коли слякоть, холод? Най зимою вчаться, а не так, як собі видумав Ледида! Хоч економити, економ на Золотів подкові, виключи тепло Ганбольному клубу зимов..... Самі до сього довели! Друге питання, шо подеко використав дітей

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Звичайно, найпростіше сказати, що діти дебіли і не хочуть вчитися. Але людей вивело на вулиці інше. У більшості батьків нема грошей на нянь, або бабки в селі, тому канікули- це завжди проблема - де діти дитину. Багато хто з батьків непросто вирішує питання відпустки ( як на державній роботі, так і у підприємця). Крім того, якщо МОЗ ще в СРСР вважав необхідними осінні канікули, то значить фізіологічно дітям це необхідно! Проте міська влада ні з того, ні з сього прийняла рішення , яке було їй зручне, а на проблеми простих виборців їй начхати! Мало того, навіть не потрудилася якось переконати людей, уговорити. Ні - "я так хочу, а бидло хай проковтне"!. Оце найбільше людей возмутило!! І коли вже був мітинг під радою, не хватило ні в кого лідерських якостей вийти з дітьми поговорити і так їх переконати, щоб вони самі побігли в школу. Лідером треба вміти бути. А тупі рішення приймати - багато розуму не треба. А діти молодці! І вони вчаться не бути таким бидлом, як наше покоління!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дети тем более дебилы, если не способны сами недельку дома посидеть. Ишь ты, няню им нанимать, а может сразу в армию, чтобы проблем не было?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Революционер" щадей бегал среди детей, видела сама. Он только может руководить яйцами бросать, но уже не сам , руками детей. Ему , чем хуже, тел лучше для него. Любые методы для этого п.....а -норма.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если сказать проще, то такие люди именуются "подонками"! Именно потому он и на своём месте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тупорилі організатори кинули клич безмозким дітлахам.
    Батьки зараз забили болт на своїх отприсків і думають, що виховувати їх повинна школа. Зараз підростає покоління даунів в основній своїй масі. Сьогоднішні крики по вулицям шмаркачів - доказ. Барани, вад(шмаркачам) дають шанс і можливість вчитись, а ви ведетесь на заклики тупорилих організаторів. Так з впс виростуть люди( клоуни, якими весь час керуватимуть)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соглашусь, идиотское поколение растёт, причём так по всему миру. Первые такие - лет 8-10 тому назад школу закончили, с тех пор с каждым годом всё "лучше" и "лучше" в этом плане становится.

    Аватар пользователя uzhgorod

    Комментарий: 

    Навіщо мені освіта, я завжди буду мітингувати!
    Батьки подивіться на своїх дітей! Вони не слухаються ні Вас ні будь-кого іншого і виходячи із сьогоднішніх подій, мабуть і не будуть слухати.
    Діти лізуть під самісінькі машини створюючи небезпечну ситуацію як для себе так і для інших учасників руху, а дорослі "підбурювачі", наступного разу, вкладуть в руки пляшку із легкозаймистою сумішшю, щоб щось підпалити. А якби щось сталося, хто відповідав би – діти, ні Ви шановні батьки, бо це Ваші чада, а "щадеї" та "грегори" будуть осторонь. Тож слідкуйте за своїми дітьми і не давайте стороннім маніпулювати ними.
    В Ужгороді навчаються біля 15 тисяч школярів. Станом на четвер 24 жовтня – офіційно хворих 1026 дітей, отримано 288 заяв від батьків на поїздку за кордон разом з дітьми, дозвіл їм звичайно був наданий. Без поважних причин відсутні 306 дітей. Відправляючи дітлахів до школи переконайтесь, що вони дійсно там, а не блукають містом в пошуках неприємностей!
    Не ростіть з дітей майбутніх псевдо-революціонерів та маріонеток, а виховуйте освічених і достойних громадян з "холодною головою" та гарячим серцем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    К сожалению, никто тебя не услышит, это мировая тенденция. Мы тут не хуже и не лучше других.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тупоголовые дети идите в школы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справа не в порожняках. Ці керівники перекладають витрати бюджету міста на витрати сімей батьків дітей. Кожна хата буде дома опалювати взимку, вдома. Якщо дитина захворіє вдома, це проблема батьків. Короче. Погорелов і його заступник які нічого не здатні зробити для міста. Для себе можуть. Крім того має бути режим, який вони збивають. А те, що інші керівники це використають в політ напрямку, це теж правда. Вони тихенько зараз сидять і радіють, що тут проблема. короче поміняють якщо владу, такі ж будуть керувати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мітінги по всяким порожнякам робити ай , а по серйозних справах всі сидят тихо...... шо туй скажеш ?