ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вже 105 мільйонерів

    19 мая 2024 воскресенье
    44 переглядів

    Декларації про отримані ними у 2005 році доходи від підприємницької діяльності на Закарпатті подали більше 10 тис. приватних підприємців, які оподатковуються за загальними правилами.Попередній аналіз декларацій засвідчує зростання числа підприємців, обсяги виручки у яких перевищили 1 млн.грн., повідомили у відділі зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА в Закарпатській області. Так, наприклад, кількість суб’єктів господарської діяльності – фізичних осіб, які за поданою звітністю мали у 2004 році валовий дохід більше 1 млн. грн., було 83, то у 2005 році їх стало 105. Загальний обсяг реалізованих товарів та послуг вказаної категорії платників за 2005 рік збільшився з 444 млн.грн. до 771 млн.грн.

    Зросло число підприємців, у яких чистий дохід перевищив 500 тис.грн., з 4 у 2004 році до 7 – у 2005 році. Вперше задекларовано чистий дохід понад 1 млн.грн. 2 підприємцями. Найбільш прибутковими видами діяльності залишаються оптова торгівля продовольчими товарами та гральний бізнес. При цьому основна кількість крупних підприємців знаходиться у місті Ужгороді - 31% , Хустському районі - 18% та Тячівському районі - 16%. Слід зазнчити, що окремі з них сплачують сумлінно податки в обсягах значно більших, ніж окремі крупні підприємства.

    За результатами діяльності СГД збільшились надходження до бюджету. Так, за результатами поданих декларацій про доходи, отриманих у 2005 році, та відповідно до проведених нарахувань, субєктами господарювання – фізичними особами торік сплачено 12 млн. 115 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб (з урахуванням вартості торгових патентів), що на 56% більше у порівнянні з 2004 роком.
    На Закарпатті — 54 офіційних мільйонери
    У Закарпатській області офіційно налічується 33 мільйонери

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И ВСИ ВОРЫ,ВЗЯТОЧНИКИ ПРАВОНАРУШИТЕЛИ.