ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рахів: Жіноча інтимна "схованка" переховувала 1600 фальшивих євро!

    03 мая 2024 пятница
    45 переглядів

    ...Навіть інтимні місця — не завжди надійний сховок для несправжніх грошей. Принаймні такий висновок напрошується після випадку, що стався на Закарпатті.

    А розпочалося все з того, що, як уже повідомляв "UA-Reporter.com" (В Закарпатье задержаны 2 белоруса, сбывавшие фальшивые евро), у селі Луг Рахівського району в місцевому барі невідомий громадянин із явним білоруським акцентом розрахувався за придбаний товар 100-євровою купюрою. Те, що гроші фальшиві, власниця торговельного закладу виявила не зразу. Тому покупцеві вдалося зникнути. Про підробку жінка повідомила у міліцію.

    Рахівські співробітники ВДСБЕЗ провели розслідування і невдовзі «вийшли» на фальшивомонетників, їх автомобіль «Фольксваген-Пассат» затримали у райцентрі м.Рахів. Під час огляду автомашини у шахті для магнітофона оперативники спершу

    вилучили 25 купюр номіналом 100 євро та 16 банкнот по 500 євро. Всі фальшивки 2004 року випуску. Купюри направлені на дослідження в НДЕКЦ. Та цікаве було попереду. Разом з водієм затриманої автомашини, 38-річ-ним громадянином Білорусі, жителем Мінської області, подорожувала на рік молодша його дружина.

    Після додаткового огляду та медичного освідчення жінки за участю лікарів-гінекологів у приміщенні гінекологічного відділення місцевої лікарні у її статевих органах виявили ще чотири підроблені банкноти номіналом 50 доларів США, а також чотири купюри по 100 євро та дві - по 500 євро. Гроші вилучено.
    У соседей поймали изготовителей фальшивых евромонет
    Закарпаття: Фальшивий долар бродить по Сваляві...
    У закарпатця вилучили 2900 фальшивих американських доларів
    Вилучена в Мукачеві фальшивка виявилася справжнім витвором мистецтва підробки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору