ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

С 1 апреля в городе Ужгород можно ездить намного быстрее - до 80 км/ч

    26 апреля 2024 пятница
    65 переглядів
    С 1 апреля в больших городах Украины вводится летний режим езды

    С 1 апреля в больших городах Украины вводится летний режим езды, а значит предел скорости движения повышается до 80 км/ч. Повышение скорости в больших городах Украины, в том числе и в городе Ужгород, – не первоапрельский розыгрыш, а действительно правда.


    Как раз 1 апреля заканчивается, так называемый зимний режим движения, введенный с 1 ноября 2014 года, и начинается летний, позволяющий на некоторых скоростных магистралях больших городов Украины увеличивать разрешенный предел скорости движения до 80 км/ч.

    Правда, отмечают в пресс-службе Департамента ГАИ, водителям не следует самим автоматически с 1 апреля ездить быстрее – нужно внимательно следить за дорожными знаками, ограничивающими скоростные лимиты. В ГАИ рассказали, что дорожные службы в ближайшее время должны на городских магистралях с повышенным режимом езды установить и соответствующие знаки.

    Напомним, что данное нововведение - увеличение скорости в городах - одна из первых инициатив начальника ДГАИ Анатолия Сиренко после назначения на эту должность в начале 2014 года.

    «Опыт показал: повышение предела скорости до 80 км/ч там, где это возможно, не увеличило, а снизило аварийность, так как выросла пропускная способность автодорог. Поэтому с 1 апреля повышенный скоростной режим снова введут на 10 автодорогах Киева и на некоторых скоростных магистралях других крупных городов Украины», – рассказал Анатолий Сиренко.


    На трассе Киев-Чоп на каждые 100 ДТП до сих пор фиксируют более 10 смертей. Наиболее опасной для водителей автодорогой Украины является трасса Киев – Чоп. Здесь на каждые 100 ДТП фиксирует более десяти смертельных случаев. А из десяти самых аварийных дорог страны шесть приходится на западно-украинское направление.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читайте уважно-у великих містах, а ужгород-велике СЕЛО!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А у мало май малому городі ніж Ужгород, в Нью Йорку, була швидкість 30миль в час ( 48км) а знизили на 25миль в час (40км) і не тому що літо чи зима, а тому що дбають про пішоходів, велосипедистів і тд. Я і не представляю як люди в тому Ужгороді з дітками, чи старі або хворі люди можуть ходити коли машини будуть літати 80км/час, який ідіот видумав таке, типа в Ужгороді центральні дороги в дві три полоси... вже не кажу за вулички......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    треба 500 км/ч жиби дозволили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Эх , мне с моей тачкой для мусора ничего не светит.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На велосипеді 80 км/г теж дозволяється? ;)))
    Кабмин выделил Закарпатью $50 млн на ремонт дорог к пунктам пропуска.
    Хотілося б попросити, щоб з цих міліонів ще виділили на велодоріжки. А то в Ужгороді їх зовсім немає. А ті що називаються велодоріжками, то по ним і пішком ходити важко.

    Якщо б в місті зявилися хороші велодоріжки, то багато людей почали їздити на роботу і у власних справах на велосипедах, тоді і ремонтувати дороги щороку не приходилося б.

    Чиновники, подумайте над цим питанням. Я впевнений що воно доречне!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    біціклішто, еден совет, біціклі будут уважати тогди, коли їх стане веце як автомобілю, тогди і дорога буде наша.Едного біціклішту накопают у гузицю, а як їх 10 остановляться і пропустять

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну так треба стримитися до більшої кількості "Біцігліштів".
    Думаю потрібно починати з себе. Я з себе почав і горжуся що за мною потягнулося вже 4 друзів, надіюся і друзі моїх друзів підключаться. От так потехеньку нас стане багато!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пиз дец, едним біцікліштом менше, пушла моя жона, у соцзабез, понесла справки, на субсидію, а біціклю кось спіонерив, пропаде на літо вись драйв, вітор у лице, і мошкара в око.Бога їм із сепаратістами, забрати послідной у пінзіяшу, вби вам ноги в спицях затисло, би вас ланц за ногавіці вхопив.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читаву ваш комент сидячи у себе на кухні у Брукліні і дуставу задоволення, обожаю русинську мову , а ще кой кось має юмор у собі то кампец, таким як ви книжки лиш писати, кажут сміх продлеває життя

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дай ти Бог здоровля, Світлано, у Америці. Я був жив на Аттіка евенью, но їздив робити у самий центр а на Мангетен. Но лим то ужек було так далеко, ош там на біціглях ся не наїздиш, а і так тре-ба було мати спеціальний вен, бом ремонтовав промислову клімати-зацію (у бовтах, спотзалах, больницях а таких різних інституціях). Платили файно а цілкомим там був десь 7 місяців, но Європа мені май миліша, хоч і зарплатум таку туй не мав, бо тамим мав на час у 1996 годі 15 доляру чистими. А то і там ипні гроші були. А робив по 10 часу у день.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дуже ипно чиниш, пане колего! Респект! На біціглях їжджу уд 6 году. Ни є ліпшого транспортного засобу для вариша: многі годим їздив на біціглях по Будапешту, Празі, многі місяці по Нью-Йорку і Лондону, їздив по різним країнам. Навіть у такому раї для біцігліштів, ги Голландія. Йой, оргастична країна у сьому смислі!!! А який респект уд автомобілістів!
    А правда, як кажеш, ош завжди треба починати уд себе. Перш за все - дотриманням правил дорожнього руху, а то включно нічного освтлення, бо я їжджу у ночи освітлений, ги Різдв'яна ялинка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На найближчому засіданні Міської та Обласної ради, дане питання буде винесене на розгляд та прийняте як пріоритетне для нашого краю. Маю надію що його підтримають всі депутати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Накінець то !
    я завжди мріяв промчатися по вул. Корятовича зі швидкістю 80 км/ год..
    от якби ще були умови, як окружа в Києві, Брест-Литовське шоссе чи вул. Академіка Заболотного... де можливо рухатися із такою швидкісю...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на Корятовича не буде машин, Погорелов подписав нись пішохідну зону, а швидкісний режим вводиться лиш у мікрорайоні Радванка, там дозволено 80км,на вул. Болтинській ограніченія всі зняли, мож їхати кильо їде машина, нись вечером мажори там гонки устраюют.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я то думаю, чому зрана цигане на фозах дріфтують і пробуксовками на телегах гуму гріють, то нись драг гоники будуть ?
    треба буде прийти, подивитися, може пару ставок на Ракатоша поставити