ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коньяк "Закарпатський" підробляють навіть ...жінки

    27 апреля 2024 суббота
    58 переглядів

    На Закарпатті у поле зору податківців мешканка Виноградова Наталія Ш. потрапила, коли реалізовувала в півлітрових пляшках рідину коричневого кольору з етикетками відомого коньяка “Закарпатський”.Під час огляду торгового павільйону податківці виявили ще 60 пляшок такого “напитку”. Ще десять зберігала вдома, повідомили в управлінні податкової міліції ДПА в Закарпатській області. Як зізналася під час слідства Наталія Ш., так званий конь’як “Закарпатський” вона придбала у невстановленої особи на ринку “Урожай” у Виноградові по 12 гривень за пляшку.

    Виноградівський районний суд, який розглядав справу, кваліфікував її дії як незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Тепер, окрім втрат від конфіскації “коньяку”, Наталії Ш. доведеться сплатити ще й тисячу гривень штрафу. Від більш суворого покарання її врятувало лише чистосердечне розкаяння та наявність малолітньої дитини.
    Ужгородский коньячный не сбавляет темпов производства
    По 12 золотих медалей мають ужгородські коньяки "Тиса" та "Карпати"
    Директору Ужгородського коньячного — нагрудний знак “За розвиток регіонів”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нашли крайнего, женщину ,подумаеш водка покрашена ,да еще и для продажи ,а сами те кто ее наказывает сколько раз в день береш взятки.Ты имееш в час столько,на сколько она закупила весь товар.а может в сотню раз больше.ментов на мыло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Досить цікавий коментар частково підтримую, але тільки частково)