ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Закарпатської ОДА переконує, що Закарпаття до зими готове. Окрім Ужгорода

    05 мая 2024 воскресенье
    47 переглядів

    Сьогодні, 9 жовтня, уранці відбулася селекторна нарада Секретаріату Президента із головами облдержадміністрацій, яку проводив заступник голови Секретаріату Арсеній Яценюк. Обговорювалися проблемні питання областей, які потребують вирішення впродовж цього тижня. Основне, що турбує нині українських губернаторів — підготовка до опалювального сезону, хоча, судячи із доповідей, більшість регіонів готові майже на 100 відсотків. Єдине, що хвилює голів облдержадміністрацій — ціна на газ, як на 2007 рік, так і на четвертий квартал поточного року. Це питання, за словами Арсенія Яценюка, повинно вирішитися на засіданні уряду в середу.

    Закарпатський губернатор Олег Гаваші доповів Києву, що ситуація в області стабільна, наш край готовий до зими, єдине — залишається питання з Ужгородом. Та є сподівання, що не мерзнутиме і обласний центр, однак все залежатиме від результатів сьогоднішньої поїздки до Києва мера міста Сергія Ратушняка, повідомляє "Мукачево нет".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Розваливши усю систему теплозабезпечення міста,не готуючись до зими зразу після виборів Ратушняк забезпечив Ужгороду розмороження всієї системи інженерних комунікацій в разі мінусової температури та міліардних збитків місту на іх відновлення.