ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

БЮТівець Олександр Кеменяш не зміг підтвердити в Івано-Франківському апеляційному суді причетність Івана Різака до масового побиття студентів у Сваляві

    16 мая 2024 четверг
    78 переглядів

    Сьогодні народний депутат України від фракції БЮТ Олександр Кеменяш дав свідчення в апеляційному суді Івано-Франківської області по кримінальній справі колишнього губернатора Закарпаття Івана Різака. Зокрема, йшлося про свалявський епізод цієї справи – організацію масового побиття «молодиками спортивної статури» студентів у Сваляві.

    За словами нардепа, в нападі на готель «Горизонт» брало участь 60 осіб «спортивної статури», які «мали зброю чи муляжі зброї», повідомляє ЗІК.

    На судовому засіданні Олександр Кеменяш підтвердив тезу про те, що ті, хто у той час виселяли студентів з готелів, «отримали саме таке завдання і мусіли його виконати». На запитання захисту про причетність до цього підсудного Івана Різака, нардеп-свідок відповів: «Мені особисто це не відомо». За його словами, «місцева міліція не чинила опору нападникам. Водночас він підтвердив, що тілесні ушкодження отримав на місці подій начальник Свалявської міліції.

    Олександр Кеменяш пригадав , що під час готельних подій «було чути постріли». Проте йому не відомо, чи був у Сваляві у цей день підсудний Іван Різак. Він лише достеменно знає, що Віктор Балога від штабу «Нашої України» направив з цього приводу телеграму у Київ. «Адже було побито студентів, більшість з яких – дівчата».

    Свідок підтвердив суду, що свої попередні свідчення давав слідчому «без тиску», проте не пам’ятає «чи два рази, чи один раз ».

    Суд продовжує заслуховувати свідків по справі. Потім – має намір заслухати нові клопотання підсудного Івана Різака.
    Екс-губернатор Закарпаття Різак на знак протесту проти незаконного судового рішення хоче оголосити голодування
    Екс-губернатора Закарпаття Різака звинуватили в причетності до побиття людей у Сваляві
    Соціал-демокради (об’єднані) вимагають припинити політичну сваволю щодо екс-губернатора Закарпаття Івана Різака
    Нові подробиці в судовій справі екс-губернатора Закарпаття Івана Різака

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ТАК ДЕЖ ПРАВДА??????????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Кеменяш яко Вам щось відомо то для чого відмовлятися від правди. Будьте достойним і кажіть правду. Бо населення, яке проживає на вашій рідній землі і та тій землі з якої ви отримуєте матеріалі блага ( продаж мінеральної води)засудять Вас.
    Вони і так з часом уже розчарувалися у Вас.
    А Балозі подякуйте за те, що в свій час стали депутатом.