ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті зловили велику групу нелегалів з Південно-Східної Азії та Близького Сходу

    11 мая 2024 суббота
    37 переглядів

    Вчора близько 23.00 прикордонники застави „Оноківці” Чопського прикордонного загону затримали 20 нелегальних мігрантів з країн Південно-Східної Азії та Близького Сходу.

    Чатові, що патрулювали на одній з ділянок, почули шум з боку інженерно-технічної системи. Вони одразу ж замаскувалися та дали змогу порушникам перетнути загородження, після чого одразу ж наказали зупинитися. Усі шляхи до відходу було перекрито, а тому, коли прикордонники зробили декілька попереджувальних пострілів угору, нелегали одразу ж зупинилися.

    Після того, як затриманих було доставлено у пункт тимчасового тримання „Чоп”, з’ясувалося, що „загін” і справді інтернаціональний: із 20 іноземців 12 є вихідцями із Пакистану, 4 - з Афганістану та по 2 з Палестини та Індії. Усі вони - чоловіки.

    Слід зазначити, що з початку нинішнього року при спробі незаконно перетнути кордон співробітники Державної прикордонної служби затримали близько 500 нелегальних мігрантів. Більше половини з них - на кордоні із Словацькою Республікою, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору