ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Замість електрошокерів мер Ратушняк озброїв свою муніципальну поліцію ...вогнепальною зброєю!

    16 мая 2024 четверг
    52 переглядів

    Працівники муніципальної поліції обласного центру Закарпаття міста Ужгорода отримали дозвіл на носіння вогнепальної зброї.

    З 1 травня чоловіки у чорній формі з відповідною символікою уже мають курувати вулиці міста, повідомив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді Володимир Бобков — заступник міського голови Сергія Ратушняка. Раніше Бобков припускав, що муніципальна поліція буде озброєна електрошокерами.

    Змін у штаті немає, як і декларувалося раніше, муніципальних поліціянтів на 117 тисячний Ужгород буде 10 осіб.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Маловато 10 осіб..треба ьільше.. а то ті малолітки взагалі одуріли..бл. обкурені і пяні ідіоти.. ще і за руль сволочі сідають..- я про недавній випадок - коли п'яне гавно на автомобілі збило (вбило) чоловіка .. давнього хорошого знайомого.. Юра звати, якщо ще хтось не догадався ..думаю багато його знали - особливо хто захоплюється рибалкою.. Хех.. тут не то що малу вогнепальну зброю треба давати поліціантам - я б їм гранатомети дав, аби порядок був. аби трохи тих обкурених і ширанутих облюдків трохи приструнили..а особливо їх батьків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ВНИМАНИЕ, провокация!
    Раз администрация не удаляет реплики с агрессией и нецензурными выражениями Анонима,животный стиль выражения своих эмоций которого виден сразу (по-другому, нормально выражать свои эмоции он просто не может), значит ПРОВОКАЦИОННЫЕ РЕПЛИКИ НУЖНЫ АДМИНИСТРАЦИИ САЙТА.
    НО НЕ ЧИТАТЕЛЯМ!
    Разряжаясь бранью, провокатор и кукловод-манипулятор грубо воздействуют на эмоции читателя, скрыто стараясь на самом деле любым способом вывести читателя из себя. Если есть ответная острая реакция брани, то провокатор получает подпитку энергией и разрядку. В противном случае, - особенно в случае реагирования с юмором или спокойствием,- провокатор нервничает и ищет жертву для своей эмоциональной подпитки и развязывания ругани. ПОМНИТЕ, ЧТО ВЫРАЖАТЬ СВОИ ЭМОЦИИ НОРМАЛЬНЫМ ЯЗЫКОМ ПРОВОКАТОР НЕСПОСОБЕН! Ответная агрессивная и ругательская реплика свидетельствует о том, что это - манипуляция сознанием читателей со стороны. Провокационный прием, запрещенный в СМИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гость, прошу вибачення.. і справді емоції .. адміністрація тут нідочого.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Загалом дивно, що Рата озброїв "свою" поліцію зброєю,а не бітами :-)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гость. Напиши щось по суті теми, а то подумаю, що на сайті черговий клієнт дурдому з маніакальною параноєю щодо маніпулювання свідомістю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім, ти себе мав на увазі?

    Скільки років ти сидів у психушці з своєю маніакальною паранойєю щодо маніпулювання свідомості?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні Гостя, забув читати? Чи букв багато? Знайди статтю за масонство на цьому сайті та почитай як Гость розтікся міслю па дєрєву...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таку собачу будку міг дозволити розмістити на зупинці по вул,Митній тільки для бобиків сам Бобков з Ратушняком,але гроші не пахнуть та що ім до архітектури європейського міста насрати !