ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Інкасатори Закарпаття навчалися відбивати напади злочинців

    21 мая 2024 вторник
    27 переглядів

    Вчора, 1 серпня, в обласному центрі Закарпаття проведено спільні оперативно-тактичні навчання із взаємодії всіх служб, підрозділів та нарядів УМВС України в Закарпатській області шляхом отримання сигналу«Тривога» або повідомлення про напад, який надійшов від екіпажу Служби інкасації Ужгородського МВДСО чи від громадян.

    Закарпатськими правоохоронцями була змодельована ситуація, коли під час інкасації нарядом Служби інкасації ДСО на спеціальний автомобіль здійснено збройний напад.



    Події розгорталися наступним чином. О 13.34. при під'їзді до об'єкту інкасування по вул. Собранецькій на проїжджу частину зненацька вибіг та впав перед службовим автомобілем невідомий чоловік. З тильного боку спеціальне авто блокується транспортним засобом умовних злочинців, які здійснюють збройний напад на наряд Служби інкасації. Двоє "символічних" зловмисників, озброєних автоматичною зброєю, з тильного боку та нападник спереду відкривають вогонь по автівці та інкасаторах.



    Як тільки на дорогу перед службовою "дев'яткою" впав незнайомець, старший наряду блискавично передав умовний сигнал "Тривога" до чергової частини Ужгородського МВДСО, яка негайно сповістила інші підрозділи закарпатського Управління міліції про напад на наряд Служби інкасації. Унаслідок майстерно проведеної оперативно-розшукової операції частково встановлено приблизну модель, колір та номерний знак автомобіля. За вказаною інформацією розпочато розшукові заходи із затримання умовних злочинців.



    Вдало спланована операція і грамотно скоординовані дії керівником навчань – заступником начальника УМВС України в Закарпатській області полковником міліції Юрієм Марковським та помічником керівника – заступником начальника ВДСО при УМВС підполковником міліції Василем Скралем принесла свої плоди: о 14.06 "символічних" зловмисників було затримано силами спецпідрозділу "Беркут". Умовне затримання відбувалося на об'їздному шляху обласного центру – на трасі Київ-Братіслава.



    Прес-служба ВДСО при УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору