ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Понад 2 кілограми марихуани вилучено на Закарпатті

    11 июня 2024 вторник
    49 переглядів

    На жаль, уже звичним явищем на Закарпатті стало вилучення наркотичних засобів, у першу чергу макової соломки та коноплі. Чергова така операція пройшла днями на Виноградівщині.

    У тамтешньому селі Петрово (Пийтерфолво) співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали на гарячому 24-річного жителя Берегівщини Шандора. Хлопець намагався збути молодому ужгородцеві два кілограми марихуани. За коноплі він збирався вторгувати не багато не мало — 1200 гривень.

    Наркоділка затримали, анашу та гроші вилучено. Проте на цьому все не скінчилося. Під час обшуку помешкання в селі Дівичне, де берегівець живе у приймах як зять, міліціонери знайшли в сараї ще 200 грамів марихуани та одну рослину, схожу на коноплі. Походження “наркоти” та канали її збуту повинно з’ясувати слідство.

    А ось у Мукачеві у помешканні 31-річного місцевого жителя співробітники ВБНОН під час проведення оперативно-розшукових заходів виявили і вилучили 500 грамів подрібненої макової соломки, три використані шприци, дві пластмасові пляшки із залишками розчинника та невстановленої поки що рідини світлого кольору, кілька пігулок. На момент затримання у будинку були два 27-річні мукачівці, які виготовляли наркотик і “частувалися” ним, повідомили в ЦГЗ у Закарпатській області—"Відомостях міліції".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почём продаёте дуст? я куплю