ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець зарубав сокирою дружину та двох синів!

    22 мая 2024 среда
    63 переглядів

    Страшне побутове вбивство трапилося в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді у вівторок, 2 жовтня. У приватному будинку по вул. Другетів зарубали сокирою 26-річну жінку та двох її дітей — хлопчиків віком 5 та 6 років. За скоєння даного злочину затримано 27-річного співмешканця убитої та батька убитих дітей.

    Близько 13.45 у чергову частину Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про вбивство трьох людей на вул. Другетів. На місце пригоди прибули міліціонери, які затримали підозрюваного, що намагався втекти. Убита жінка, Гіта П., та один з хлопчиків лежали закривавлені на ліжку, друга дитина — на підлозі. Знаряддям скоєння злочину стала сокира.

    Як пояснює сам затриманий, Руслан П., причиною злочину стало те, що дружина погрожувала його покинути, забравши дітей. Інший можливий мотив злочину, який теж перевіряється, — майнові розрахунки. Як з’ясувалося, господарі продали цей будинок, отримавши вже частину грошей.

    За попередньою версією убивця має психічні вади, однак його стан повинна встановити спеціальна експертиза. Порушено кримінальні справу за фактом потрійного навмисного вбивства. Це перший подібний злочин цьогоріч в Ужгороді і, напевно, у всій області, повідомили ЗІА "Простір" у ЦЗГ УМВС в Закарпатській області.
    Житель Ужгорода зарубав товариша. Через коханку!
    Закарпаття: На Мукачівщині через ревнощі 20-річна дівчина до смерті покарала 18-річну суперницю ...ножем і молотком!
    Закарпаття: Мати через необережність смертельно травмувала сокирою свого 10-річного сина!
    Сьогодні в Ужгороді затримано чоловіка, який напередодні ...сокирою зарубав бомжа!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору