ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На 21,1-36,5 відсотка хоче підняти Львівська залізниця вартість квитків на приміські перевезення в Закарпатті

    16 мая 2024 четверг
    47 переглядів

    Львівська залізниця хоче підвищити вартіть квитків на приміські перевезення в Закарпатті Підвищити тарифи на приміські перевезення пасажирів вимагає відокремлений підрозділ Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці. Питання подорожчання квитків у приміських електричках обласна влада розглядає не вперше.

    Чергове засідання обласної міжвідомчої комісії з цінових питань відбулося у четвер, 31 січня, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

    Діючі тарифи погоджені Закарпатською облдержадміністрацією ще у 2005 році і відтоді їх не переглядали, інформує ЗІК. У Західному регіоні тарифи значно вищі, ніж на Закарпатті. Для вирівнювання цін необхідно б підвищити їх в залежності від зони на 21,1 - 36,5 відсотка, - вважають фахівці ЗОДА.

    Цього разу, враховуючи зростання собівартості перевезень, обласна міжвідомча комісія дозволила підвищити тарифи в середньому на 10%. При цьому перед керівництвом залізниці закарпатська влада поставила умову: подати звіт про те, які капітальні вкладення Львівської залізниці робляться в оновлення вагонів і електричок, у розвиток колійного господарства, реконструкцію вокзалів тощо безпосередньо на Закарпатті. В цьому питанні обласна влада має до Львівської залізниці претензії.
    Закарпаття: Купи сміття не дозволяють зупинятися потягам на 24-х залізничних станціях гірського краю
    Закарпатець потрапив до лікарні ...через стискання шиї дверима дизельного потяга!
    На Західній Україні можуть скасувати деякі електрички та дизельні потяги

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    то де у нас такі електрички їздять, як на фото?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це особистий потяг Начальника Львiвськоi залiзницi. Але це "мелочь" в порiвняннi (по вартостi) з новим лiтаком Гаранта Конституцii. "кто был НИКЕМ, тот станет ВСЕМ" так що збулась вiковiчна мрiя бувшого члена КПУ Ющенко В.А.