ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Нашоукраїнці" міста Ужгорода звинуватили БЮТ у брехливій саморекламі заради піару!

    05 мая 2024 воскресенье
    83 переглядів

    Події довкола Ужгородської міськради сколихнули Ужгород. Увага мешканців міста і області прикута до ситуації, яка значною мірою визначатиме розвиток обласного центру Закарпаття на ближчі роки. Тому поведінка кожного з ужгородських політиків і політичних сил, які вони представляють, у ці дні має бути особливо зваженою і відповідальною.

    В цьому контексті Ужгородська організація партії "Наша Україна", фракція "Наша Україна" в Ужгородській міськраді висловлюють обурення з приводу дій і висловлювань деяких політиків, що представляють в Ужгороді Блок Юлії Тимошенко – політичне об'єднання, яке на загальноукраїнському рівні позиціонує себе як союзника "Нашої України".

    Зокрема, вчора ужгородська організація партії "Батьківщина" в авральному порядку поширила в ЗМІ так би мовити "уточнений" прес-реліз за наслідками прес-конференції свого керівника пана Василя Гнатківа. В цілому текст цієї інформації є очевидною спробою пом'якшити попередні різкі висловлювання пана Гнатківа, який заявив про намір БЮТу найближчим часом ініціювати референдум про зняття з посади міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка, діяльність якого він назвав «антиужгордською».

    Відмовлятися чи ні від власних слів і намірів – це, очевидно, справа самого БЮТу. Але використовувати в якості самореклами очевидну брехню мало б бути не до лиця відповідальним політикам.

    Зокрема повною брехнею і нісенітницею є наступні слова, поширені в прес-релізі, відповідно до яких міська оранізація БЮТ висловила своє "несприйняття дій фракції "Наша Україна" в міській раді, котрі спрямовані на підтримку більшості під головуванням С. Ратушняка і непрозорий розподіл комунальної власності і земельних ділянок".

    У зв’язку з цим "Наша Україна" хоче нагадати пану Гнатківу і очолюваній ним організації, що саме "нашоукраїнці" Ужгорода були і залишаються далі ініціаторами і прихильниками створення в Ужгородській міськраді демократичної коаліції. Підготовлений нами проект коаліційної угоди, а також Меморандум прозорості дій ужгородської влади вже два роки залишаються без відповіді з боку фракції БЮТ у міськраді. І саме фракція БЮТ стала учасником неформальної провладної більшості в міськраді, прямо підтримуючи діяльність, яку тепер називає "антиужгородською".

    Позиція "Нашої України" в питанні щодо прозорого розподілу земельних і майнових ресурсів Ужгорода була неодноразово публічно задекларована і підтверджена діями в міськраді, чого не скажеш про позицію БЮТу, представники якого очолюють бюджетну та земельну комісії міськради, а також Управління майнової політики.

    І саме у фракції БЮТ, а не в "Нашої України" виникли проблеми з участю її представників у непрозорому розподілі земельних ресурсів, за що обласне керівництво БЮТу змушене було навіть показово виключити з партійних рядів більшу частину своїх депутатів міськради.

    Існує народна мудрість: "Неправдою світ перейдеш, та назад не повернешся". Ужгородська "Наша Україна" радить авторам вищезазначеної заяви хоч інколи прислухатися до народу, а не лише прикриватися авторитетом своєї лідерки Юлії Тимошенко для реалізації власних меркантильних інтересів.

    Ужгородська міська організація партії "Наша Україна"
    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?
    Ужгородський БЮТ "дав задню" з референдумом по відкликанню мера Ратушняка і звинуватив журналістів у перекручуванні
    "Антиужгородською" називає діяльність мера Ратушняка міський осередок БЮТ, а тому ініціює референдум про зняття міського голови Ужгорода
    На "таємній вечері" ужгородські БЮТ, "Пора" і "Регіони" роздерибанили близько 20 га землі обласного центру Закарпаття загальною ринковою вартістю понад 100 млн.грн.!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доволі дивно було сьогодні відкрити власну поштову скриньку і знайти аж 3 "творіння" про ситуацію довкола справ обласного центру, підписаних не інакше як ... прес-служба Василя гнатківа.Це тхне султанізмом містечкового ґатунку, коли у султана є навіть не візирі, а смерди, які неприховано про це заявляють.Ми - під Гнатківим!він нас купив - читайте. шановні колеги поміж рядків таких дряпачів пера!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    преса хвора на голову.
    це ж нормально, шо є люди, які займаються розповсюдженням інфи!
    а наша україна дійсно біситься, бо не має рейтингу!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Реклама і PR - зовсім різні речі. Так само як різні речі інтереси народу та інтереси політиків, політиканів - панів, та підпанків. Хоч в які кольори фабують себе, а суть одна - напхати кишені.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочу розчарувати Аноніма 08.02.08 (13:01),та Завгоспа 08.02.08 (16:47) Це формені провокатори і заздрісники. Вася! Абсолютно не звертай увагу на ці плешаві коментарі, вони жодним чином нічого не відображають і не засвідчують. В будь-якій ситуації все вирішують безпосередньо вибори. В рядах партії ти авторитетна і шанована людина, в колективі цінний, розсудливий фахівець. Всі ці коментарі проти Тебюе, це прояв комплексу меншовартості цих пиявок, перед сильнішшим. Вони одразу зрозуміли, що ти несеш для них загрозу і тому так зайнялись випорожненням своїх словесних фекалій на твою адресу.
    Сьогодні ужгородці готові вибрати мером м.У;жгород будь-кого, навіть негра, але щоб він не був ратушняком і не належав до клану барвистих бабуїнів. А Гнатків перспективна людина, висококваліфікований фінансист і посада мера в м.Ужгород, це тільки перша сходинка в його карєрі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А психіатричну експертизу Гнатків проходив?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гнатків - на мера? У вас криша поїхала? Змінити мислячого ідіота на тупого?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Опустіть крила петушня!розкукарекались говнюки граєте в політику зашмаркані політики,таких як ви у кожному закарпатському селі по деці.Ви вже побудували помаранчево-білу державу,на ваших крилах до влади прйшли шизофреники збочинці типу Черновецького,Добкіна,Ратушняка.Ім всеодно кого нагібати аби бабло текло рікою на іх рахунки.Наглі,харизматичні,шизофреники кого ви в Ужгороді захищаете хабарників.А ви 25 що підписуетесь за злодія, хай грім вас поб"є і кожного по черзі,і шоб усі про це знали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось тому агресивний пане, потрібно міняти всіх перерахованих тобою "збочинців". Після того,як поміняємо тих і цих, відшукаємо тебе і відправимо підлікувати свої нерви. А щодо грому, то ти про себе...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тобі!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    РАТА подался в бега, че ж он не обратился к избирателям если он белый и пушистый! Неужели потому и не обратился что проклят?Вор ратушняк проклят. http://bogakara.narod.ru

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я,відома особа і лікуватись мені не треба,сам тебе полікую.Безкоштовно!Ти майже з тих 25, в жмурки перед ратою граєшь,тоді і тебе гром дістане.Доречі піди до лікарів,щось в тебе серьозно шлунок хворий(тхне від тебе мерзотою).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЮТ одним ротом кричить що Рата вор, а інші бютовці йдуть під мерію голосувати за його маразматичні заяви. Чому?
    Всі, хто голосував за заяву Рати під мерією і є членами його більшості, і дерибаншиками. БЮТ голосував? Голосував. НУ голосувала? Наскільки я знаю ні. Вот і відповідь для мислячих

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    голосуватиму за гнатківа

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Закарпатье власти цивилизованной нет, есть отдельные территории, контролируемые отдельными ОПГ, над которыми сидят кучка паханов, иногда что-то отбрасывающих в общак, именуемый бюджетом. Все они представляют только интересы своих " акционеров". То есть кланов. Фактически Закарпатье приватизировано группировками, которым наплевать на 98% населения. Как, отстаивать свои интересы. Многие для себя нашли только один ответ: через механизмы коррупции. Особо беспредельничает ОПГ РАТЫ (С.Ратушняка) мер Ужгорода С.Ратушняк,член городской фракции БЮТ Виктор Мартин,В. Цирик БЮТ, В.Танчинець БЮТ,М.Бадида БЮТ, П.Маєрчик БЮТ. Судья Домницкий В.В,начальник управления налогообложения физических лиц ГНИ в Ужгороде Юрий Сарай, прокуратура Ю.Тацюн, и целый ряд других "госслужащих по совместительству". Из наиболее известных следует выделить и ОПГ Тони Зелинского куда входят бывшие милиционеры депутаты, госслужащие.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    социки тоже замочены, они в горсовете в доле с бют регіонами и литвиновцами по дерибану земли.Депутат новиков в земельной комиссии,он же секретарь облорганизації спу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СДПУО 09.02.08 (07:55. Ну куда ты суеш свой де… й пост ? Кому нужна твоя СДПУ (о) ? Прошу прощения за эмоции. На форумах обычно я общаюсь на русском языке. Сегодня зашел к вам и решил поработать на украинском языке…. А зараз по суті питання. Конфлікт НУНС з БЮТом та іншими партіями уже нікого не цікавить... На Закарпатті НУНС конфліктує фактично з усіма партіями.... Сьогодні більш цікавішшою є тема майбутніх виборів мера Ужгорода. На даний момент не одна політсила не має свого ярко засвіченого кандидата, який зможе отримати переконливу перемогу у виборчому процессі. Приходжу до висновку, що на майбутніх виборах мера Ужгорода значний успіх отримає той кандидат, котрий підтримується брендом політсили, яка його висуне у мери. Звісно, що сьогодні в Ужгороді найбільш вагому підтримку має бренд БЮТу, а тому на мою думку, абсалютно прохідною є кандидатура від цієї політсили, незалежно від прізвищ, лиш би вона не мала за собою шлейфу негативних асоціацій.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читайте http://www.ua-reporter.com/novosti/25736/?o=21. До чого ж він опустився, а ми йому вірили.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Лживый Камуфляжник:) постом выше, используя чужие ники вместе с чужим авторитетом в своей короткой и неудавшейся жизни вы зайдёте не дальше, чем и ваш БЮТ, базирующийся на лжи и популизме:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...сьогодні в Ужгороді найбільш вагому підтримку має бренд БЮТу, а тому...абсалютно прохідною є кандидатура від цієї політсили,...лиш би вона не мала за собою шлейфу негативних асоціацій..."(с)

    Ви, хлопче, є однією із тих негативних асоціацій, які, окрім відвертої глупості і некомпетентності Гнатківа, потягнуть за ним точно такий шлейф, який тягнеться за довго вживаними шкарпетками...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Недоброжелатели и опоненты БЮТа пытаются исказить мое истинное мнение в этом важном для Ужгорода вопросе, тем более, что сделать это не сложно. Обращаю внимание участников форума, что пост - Камуфляжник :) 09.02.08 (10:45) не мой. Ты фальшивый Камуфляжник :) и к сожалению не знаешь, что на форумах я о своих политических вкусах не веду дискуссий. Если , например, вопрос идет о политическом русинстве - пожалуйста я всегда могу поддержать дискуссию.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вам бы, смолавый политик из БЮТ (посты 09:15 и 11:32), поучиться нормам поведения в приличном обществе, и только потом свой сопливый и хамский нос на люди высовывать. Учебник русского тоже не помешало бы поштудировать. Да и украинского тоже.
    Одними глупостью, невоспитанностью и наглостью в политику может и войдёте, но долго там вряд ли продержитесь:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справді, глупий бютівець навіть не розуміє, що своїми постами притягує увагу до матеріалу про Нашу Україну

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У НАШИХ українців точно совісті немає. Вже тридні не паралізували ужгородську мерію, а вони ізуітськитми способами викручуються показуючи пальцем на інших. Саме той випадок , коли "вор кричить держи вора".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пока мест речь идет о ворах из банды раты. И захвате их хазы. Госучреждением мерию при рате язык не поворачивается назвать, и вор однозначно рата звиздюк! На сей раз навсегда вор и зек! Или зас...нец в чужой стране. Но в любом случае все что он украл начиная с "Горпищеторговских" магазинов все ведь под контролем... все будет конфисковано и дом где живет семья тоже. И т.д.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что вор-ратовцы, лутше барвистых воров ? Все они одинаковые.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім
    09.02.08 (11:59).Ты наверно в зеркало посмотрел, себя увидил и пост на форум слил. Раньше надо было думать...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если бы эту мэрию вовремя не парализовали, парализованным вскоре оказался бы весь город.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бютівські злодії разом з ратою розворували півужгорода. тому тепер і прикривають головного злодія своїм голосуванням під мерією. там на площі було видно всю ратовську злодійську більшість

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Завжди дивно було читати коментарі.Смішно і підозріло.Ви що такі тупі!!!Я з БЮТ.Камиша знаю з дитинства.Говнюк був і буде.Нема у нього позиції.Правда і те що компи в штабах є еле не за рахунок Камиша.Правда і те що міський БЮТ Ужгорода продався Раті за землю з потрохами.Чому.Амбіції і ніякого прагматизму.Здорового.Після вони ще вимагають честності від членів партії.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    паб, ти гавно рідкісне.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушнк - це вже діагноз, так само, як і Черновецький. Що Ужгороду потрібні нові люди, не забабрані політиканством та корупцією - вже розуміють всі. Це не можуть бути нашоукраїнці - лице НУНСу спотворене її лідерами та їх любими друзями.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дапошливи, не фантазуйте. Ми живемо не в часи Кучми. І не треба вправлятися у ваших фантазіях на постаті діючого президента. Краще повправляйтеся в оцінюванні диктаторських замашок вашої улюбленої ЮВТ. Там підстав значно більше

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народ, всі вони одинакові ! Правда, цього разу бютівці і балогівці спрацювали проти рати разом і скоординовано. Перші у визначений момент зробили потрібну заяву, а другі пішли війною проти рати. Але всі вони облажались, тому , що від цього рейтинг рати тільки зросте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Задрали хамовиті бютівці. Землі з ратою нагреблися, а тепер кричать"Держи вора!"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Пане Гнатків і іже з ним, ... Фракція БЮТ в Ужгородській міській раді підтримувала і буде підтримувати міського голову, які б провокації проти нього не чинилися за вашої участі."(Павло Федака, фракція БЮТ в Ужгородській міськраді, "Трибуна")
    Ну що пане Гнатків, хто в більшості і землю дерибанив, "НУ", чи, все-таки, БЮТ?:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородці у цій ситуації мають стати на захист рати, від клану балоги, а після цього розібратися також з ратою. Якщо вдасться не дай боже барвистим зламати рату (котрий фактично є останнфм форпостом від барвистої чуми)- тоді Закарпаття перетвориться в "удельное княжество " балог.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Захищати рату - дурниця. Проведення виборів голови та депутатів міськради чим скоріше - от завдання ужгородців.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата - "форпост"? Ги-ги-ги...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З усіма погоджуюсь, що Ратушняк і К сво... і под..... , і тд і тп. Але сьогодні стоїть питання про завершення остаточної узурпації влади в Ужгороді і цілому на Закарпатті однією із політичних сил-НУНС. Ратушняк давно стоїть кісткою в горлі Балоги, а тим більше ставши мером ця біль посилилась. Для того, щоб провести вибори , необхідне рішення ВР України. Але, на 100% переконаний, що коаліція не піде на дострокові вибори мера Ужгорода, тому , що контрольована Балогою частина каоліції не проголосує за за таке рішення. Отже, не буде правових підстав для проведення виборів. Залишається інший вихід - спочатку скомпроментувати Ратушняка з відстороненням його від виконання своїх обовязків (можна арештувати, можна змусити виїхати за межі України...), а потім Указом Президента, на вакантне місце призначчити свою людину "тимчасово виконуючим обовязки". Щось подібне було уже в Мукачеві в Часи СДПУ (о). Ось ця фігура і буде розкручуватись ОДА на посаду мера Ужгорода, щоб у кращі часи прийняти участь у виборах уже на "загальних підставах". Але навіть, якщо і буде реалізовано сценарій «виконавчого обов’язки» - Ужгород чекає доля Мукачева.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    orange, вы зря пропускаете другие интересные моменты этого интервью:

    Вопрос: Як Ви ставитеся до заяви Ужгородської «Батьківщини» про збір підписів для проведення референдуму про недовіру Ужгородському міському голові Сергію Ратушняку? (Павло Федака, фракція БЮТ в Ужгородській міськраді, "Трибуна")

    Ответ: – Це чистої води провокація.... Ганебно виглядає заява самозванця, барвівського холуя і прислужника, людини, яка собачої будки не вчинила в своєму житті...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дапошливи. Хлопче, вибори і перевибори в такій ситуації призначаються міською радою. І тимчасово виконуючий обов"язки мера - також. І всі твої фантазії, що народжуються у твоєму запаленому бютівському мозку - це лише наразі не описана лікарями історія твоєї хвороби :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    orange. Це категорично зовсім не так, як ви стверджуєте. В часи Кучми-Медведчука по Мукачеву був виданий відповідний Указ, для "урегулювання" конфліктної ситуації. Знаючи особливу прихильність діючого Президента по дотриманню Конституції, подібний Указ навколо подій Ужгородської мерії, може появитись в любий момент, в залежності від того, як обидві сторони далеко зайдуть в конфлікті.
    За вашу грубість я на вас не ображаюсь, адже коли немає аргументів використовують саме це.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бютовские шавки Любка и Шекета, и ратушняковские - Подебрий и Федченко засрали уже весь нет

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Значить в міськраді ви хочите обеднання з БЮТ проти Рати і ПР, а у облради ви уже обєднались з ПР проти БЮТ. Молодці !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Предложение НУ по объединению в горсовете было задолго до создания коалиции на уровне области. Это известно всем. Так что не юлите, юлики

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...а ви не ющите балогики

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти сам пройди , придурку.Впевнений, що у тебе немаж шансів її пройти. Це підтверджує твій стиль кляузничання.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як завжди БЮТ облажався!Ну що тут скажеш. коли Камиш поставив рулити ужгородською міською БЮт такого конченого вискочку як Гнатків.Який в Ужгороді - ніхто.Йому Ужгород болить?та він навіть прописаний у Чопі, де і працює в Промінвестбанку і спить і бачить як би підсісти Сідака в Ужгороді! Ще.Я сам був свідком наступної телефонної розмови. коли Камиш Гнатківу висловлював своє фе.він з ним говорить як з підзаборним псом: ти, х.., ти шо собі думаєш,(Гнатків просив компютер для ужгородського БЮТа), я буду каждому давати, я тобі й так дохєра бабла даю... Коротше, яке їхало - таке здибало

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у нашоъ країни нема рейтингу, вони бісяться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Скількі бруду!!! Вам люди вірять...

    Страницы