ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вже тиждень триває DoS-атака на наш ресурс

    02 мая 2024 четверг
    47 переглядів

    Вже тиждень триває DОS-атака на наш інтернет-ресурс і щодобово технічна команда сайту намагається підтримувати сайт і сервер в робочему стані.Ми засновували цей сайт з однією метою – донести до громади Закарпаття (і не тільки) інформацію про все і вся, що доброго і поганого коїться у нас в регіоні та Україні. Судячи з рейтингів та відвідувань, а UA-REPORTER.COM лідер на Закарпатті, - користувачам подобаться сайт! Відтак наша робота, крім задоволення, принесла нам і Ваше визнання! І ми дякуємо Вам за це!

    Ми не заробляємо на рекламі та інформації, тому не маємо економічних конкурентів, все що ми робимо – з власного бажання і за власний кошт. А ще з вірою у те, що через нашу роботу на UA-REPORTER.COM життя стане краще, а злодіїв менше.

    Ми не знаємо замовника проблем і не шукаємо винуватців. Ми далекі від думки про те, що хтось з людей, які мають навіть опосередковане відношення до ЗМІ, могли б так підступно вчинити. Та водночас не поділяємо думку тих, хто думає, що, "закривши рота" "Репортеру", хтось з НАШИХ МІСЦЕВИХ ЗЛОДІЇВ В ЗАКОНІ або БРУДНИХ ПОЛІТИКІВ зітхне з полегшенням...

    Ми вийдемо з цих "технічних проблем" ще більш загартованими і, сподіваємося, за Вашої підтримки, шановні відвідувачі сайту, станемо на рівень вище — як у висвітленні подій, так і в оперативності. До нових звершень і зустрічів за цікавими новинами!

    Залишайтесь з нами!

    З повагою,



    команда UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору