ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ВРЯТУЙМО ЖИТТЯ ЮНОГО ПОЕТА

    27 апреля 2024 суббота
    29 переглядів

    Кілька років тому у столичній кліниці імені академіка Амосова Сашку Лаврентьєву було проведено складну операцію на серці. Лікарі врятували йому життя. Але на превеликий жаль зараз стан його здоров’я погіршився. Він перебуває у реанімації. Недавно у нього помер батько. Виховує його мати. Мешкають вони у крихітній кімнаті професійно-технічного училища. Всевишній наділив Сашка великим талантом. Він пише вірші, прозу, займається літературним перекладом. Його зрілі твори щоразу друкуються у літературно – мистецькому журналі „Сузір’я” в інших виданнях та колективних збірках дитячої творчості. Один із його віршів лунав у сесійній залі Верховної Ради України.



    Сашко Лаврентьєв є членом Міжнародної дитячої організації „Мала Академія літератури і журналістики”. На ІV Міжнародному фестивалі юних літераторів та журналістів „Рекітське сузіря-2008” Сашко Лаврентьєв став лауреатом у двох номінаціях – “поезії” та „прозі”.



    Керівництво Малої академії літератури і журналістики та редколегія газети -журналу „Сузір’я” звертається до усіх небайдужих людей допомогти врятувати життя талановитій дитині.



    Для цього ви можете перерахувати певну суму коштів електронним поштовим переказом матері Сашка Лаврентьєва ТАРАСІНІЙ Ользі Владиславівні за адресою: вул. Маршала Бірюзова, 90/14 (гуртожиток), кв.230, м. Полтава, 36007.



    Прес-служба Малої Академії

    літератури і журналістики


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору