ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автомобілі-схованки виявлені на митницях Львівщини

    26 апреля 2024 пятница
    34 переглядів

    Дедалі частіше порушники митних правил для перевезення контрабанди вдаються до обладнань у своїх авто спеціальних тайників.Так, десятого липня у пунктах пропуску «Рава-Руська – Гребенне» та «Краковець – Корчова» Львівської митниці під час митного контролю у боксах поглибленого огляду з використанням технічних засобів було виявлено спеціально виготовлені в чотирьох автомобілях тайники (заварені порожнини профілів боковин кузовів, а також порожнини попередньо демонтованих дверцят, панелей приладів та під килимовим покриттям салону), які були вщерть наповнені цигарками. Громадяни Республіки Польщі, які поверталися додому з приватних поїздок, намагалися перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, використовуючи способи, що утруднюють виявлення, понад 3,5 тис. пачок сигарет на загальну суму 4553 грн.

    Товар та автомобілі марок «Опель Астра», «Рено» та двох «Мерседес-Бенц» загальною вартістю 60 тисяч гривень, які було використано для приховування вантажу, вилучено. За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил.

    Варто зазначити, що зловмисники вдаються до дедалі вишуканіших методів приховування контрабанди. Зокрема нещодавно у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» для виявлення спеціально виготовлених у двох автомобілях «Мерседес-Бенц» тайників довелось використати не лише технічні засоби митного контролю, а й електроінструмент, повідомили UA-reporter.com у прес-службі Держмистлужби.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору