ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде представили нового начальника УМВД в Закарпатской области

    29 апреля 2024 понедельник
    75 переглядів
    Виктор Русин (на фото справа) раньше работал замом у Василия Варцабы (слева)

    Сегодня, 22 марта, в Ужгороде личному составу милиции представили нового начальника ГУ МВД Украины в Закарпатской области - Виктора Русина. Об этом UA-Reporter.com сообщил источник в управлении милиции.

    Виктор Русин - уроженец Закарпатья. Раньше работал первым заместителем начальника областной милиции Василия Варцабы, в свое время объявленного Юрием Луценко в международный розыск.

    Сам новый начальник УМВД Украины в Закарпатской области Виктор Русин по грубо сфабрикованному делу был арестован 28 сентября 2005 года и полгода содержался под стражей в следственном изоляторе. 16 марта 2010 года, Мукачевский горрайонный суд закончил рассмотрение уголовного дела, возбужденного против экс-первого заместителя начальника милиции Закарпатской области полковника Виктора Русина - в его действиях не было состава преступления.


    Нового главу ГУМВС представил заместитель министра МВД Украины Сергей Черных. Сам Виктор Русин приоритетными направлениями своей работы назвал законность и дисциплину, борьбу с преступностью.


    Журналистов (кроме представителей двух телеканалов и штатных журналистов УВД) на представление нового начальника ГУ МВД не пригласили.

    Закарпатская гвардия Белоконя возвращается в милицию (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя РУСИН.

    Комментарий: 

    О.Ледида прийшов у власть на довго.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Виктор Павлович, так держать!!! Мы Сумчане за Вас очень рады. Покажите как надо работать!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЛЕДЫДА ЦЕ НА 3- місяця , бо балоговський шнирь , щоб НАРДЕПОМ не став , та його спалити "ГУБЕРНАТОРОМ" кинули .А то потом как тушка в ЕЦ-- СМИРДЯЧИЙ ПЕРЕКИНЕЦЯ , ото капец будет!!!

    Аватар пользователя Petero

    Комментарий: 

    Віктор Палич, наведіть уже нарешті порядок серед ющенко-луценковських назначенців. Викиньте їх вон! І не беріть від них їх погану капусту. Знаю, вони вам будуть носити як на жнива... Але знайте, їхнє бабло вонить предательством! Вони вас колись і здавали за бабки і посади собі купували: Буц, Марковський, Конюшок, Туряниця, Стефанець, Піняшко. Грюкніть накінець по-газдівськи кулаком, а то вони вже зажерлися конкретно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата .Русин не забув Мукачево.,а Я,теж.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спочатку нехай наведе порядок із своім кривдником мером ратушняком. Помаранчовим польовим командиром.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на бога надейся но сам не плошай

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поздравляю Виктора Павловича с назначением на должность.Желаю здоровья ,успехов в работе и наведение порядка в области.Бывшие сотрудники.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Віктор Павлович розжене шушору: берзнянсьоко-лютянського дибіла Буца, напівосвідченого Марковського, поверне людей, які вміють самостійно мислити і працювати і яких незаконно звільнив "гоблін"-Туряниця, тому що йому "бабло не носили", тоді можна надіятися на успіх. Щасти тобі, Вікторе !

    Аватар пользователя Иван111

    Комментарий: 

    русин наш хлоп.............

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті прийдуть закарпатці, нормальні хлопці, хоть по нашому розумівуть і наших людий розумівуть. І на вигляд хлописко, на міліцішта похожий , а то понаберавуть ,єден тонкий як ручка з амбрели, а другий товстяк, шо лем го у фуріку возиті.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодець Віктор Павлович сьгодні Ви нарешті дали зрозуміти ВАРЯГам при зустрічі з співробітниками спецпідрозділу хто керівник а хто "так собі" в душі ми раділи за ВАС. Колись ми працювали під Вашим керівництвом в карному розшуку то якщо і "получали по шапці" то принаймі було за що і необідно було. Після приходу славно звісного героя Рахівського нам прийшлось перейти з карного розшуку в УБОЗ так як там він нас діставати не міг разом із "Жабою" Балогівським холуєм, А насправді УБОЗ розвалив повність його поплічник-холуй нинішній на нашу думку вже не керівник місьвідділу "ВІТЯ" впав у "ЗАПОЙ" тому що бачить що прийшов кінець
    . Переглянувши список особового складу Ви впізнаєте своїх однодумців колишніх "розшуковців", і неслухайте навязчивих думок відносно нашого особового складу не робіть поспішних виводів ми Вас непідвели і непідведем на нас можете розраховувати простих "оперів".На Ваш розсуд замініть всю середню ланку керівників та заступників( відділів апарату,міжрайонних відділів) і побачите результат роботи за другий квартал. Тому що в першому кварталі працювати не давали саме ці керівники тльки спасали свої шкури, і тепер думають що Вам нададуть неправдиві дані і понесуть покарання зовсім невинні люди З ПОВАГОЮ ДО ВАС "ОПЕРА"

    Аватар пользователя Иван111

    Комментарий: 

    все сначала?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно Иван111 подметил.Теперь опять нужно начинать все сначала,что-бы навести порядок в стране.