ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові засуджено військових за розкрадання майна Міноборони

    29 апреля 2024 понедельник
    64 переглядів

    Співробітники спецпідрозділу Управління СБУ у Львівській області спільно з Військовою прокуратурою Західного регіону України викрили злочинне угруповання, яке впродовж двох років викрадало військове майно, комплектуючі до бронетехніки, військові засоби зв’язку та реалізовувало їх зацікавленим структурам. Рішенням військового місцевого суду Львівського гарнізону п’ятьох членів цієї злочинної групи визнано винними у скоєнні злочину. Про це ZAXID.NET повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

    Співробітники спецпідрозділу Управління СБУ у Львівській області встановили, що службові особи двох військових частин міст Яворів та Золочів Львівської області на замовлення керівників приватних підприємств протягом 2005-2007 років викрадали з військових складів та військових частин блоки електронного обладнання, військові радіостанції, оптичні прилади, навігаційну апаратуру, агрегати ходової частини бронетехніки та інше військово-технічне майно і продавали його за готівку комерційним структурам. В подальшому, приватні структури реалізовували викрадене майно державним підприємствам Міністерства оборони України.

    На підставі отриманих УСБУ у Львівській області матеріалів, військова прокуратура Західного регіону України порушила стосовно зловмисників кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 27 (утворення організованої злочинної групи чи організації), ч.3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у приміщення, сховище, що завдало значної шкоди потерпілому), ст.198 (придбання та збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) та ч.2 ст. 410 (викрадення, привласнення військовослужбовцем військової та спеціальної техніки чи іншого майна шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

    Після розслідування кримінальні справи були скеровані для розгляду у Військовий місцевий суд Львівського гарнізону, який своїм рішенням у лютому цього року п’ятьох членів злочинної групи визнав винними у розкраданні військового майна та призначив їм покарання - позбавлення волі терміном від 1 до 5 років.

    Львівська область – це широко відчинені ворота у світ контрабанди і наркотиків
    Львівська міліція займається здирництвом?
    Львівська обрада проти відкриття 15 березня на Верецькому перевалі пам'ятника на честь створення Великої Угорщини(оновлено)
    На 21,1-36,5 відсотка хоче підняти Львівська залізниця вартість квитків на приміські перевезення в Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору