ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське КРУ просить "стукати" на порушників фінансової дисципліни

    13 мая 2024 понедельник
    53 переглядів

    КРУ в Закарпатській області повідомляє, що згідно з Планом контрольно-ревізійної роботи на І квартал 2008 року проводяться ревізії Карпатського регіонального центру інноваційного розвитку та Закарпатського регіонального відділення Державної інноваційної фінансово-кредитної установи за період з 1.01.2006 по 31.12.2007 р.

    КРУ в Закарпатській області просить повідомляти про відомі вам факти порушень фінансової дисципліни в названих організаціях з метою перевірки їх на предмет достовірності в ході проведення ревізій.

    Разом з тим, КРУ в Закарпатській області просить звернути увагу на те, що листи зі зверненнями та пропозиціями щодо діяльності цих двох організацій, необхідно надсилати, враховуючи терміни проведення ревізій, — до 27 березня 2008 року.

    Свої листи з пропозиціями можна надсилати на адресу КРУ в Закарпатській області (88008, м. Ужгород, пл. Народна, 4, КРУ в Закарпатській області), або на електронну адресу управління [email protected].

    Прес-служба КРУ в Закарпатській області
    Людина Балоги очолила КРУ в Закарпатській області
    Закарпатське КРУ: З початку року у регіоні виявлено порушень більш ніж на 20 мільйонів гривень
    Закарпатська КРУ знайшла фінансові порушення в управлінні праці та соціального захисту населення Тячівської РДА
    Закарпатське КРУ виявило порушень у сфері застосування законодавства про державні закупівлі на загальну суму 56,5 млн. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору