ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На посту ДАІ впіймали мікроавтобус із 14 ящиками підробленого коньяка "Закарпатський"

    28 апреля 2024 воскресенье
    47 переглядів

    У рамках операцій “Акциз” та “Контрабанді – Стоп” на території посту ДАІ у с.Нижні Ворота Воловецького району Закарпаття було оглянуто мікроавтобус “Фольксваген”, що прямував до Вінниці, між пасажирськими сидіннями якого виявлено 14 картонних ящиків з коньяком “Закарпатський”.Документів, що засвідчують власника або походження цього спиртного напою, водій надати не зміг, повідомили "UA-Reportar.com" у ДПА у Закарпатській області. Крім того? марки акцизного збору, що були наклеєні на пляшки, викликали у податківців сумніви стосовно їхньої справжності. Тому 580 пляшок коньяку вартістю 11,6 тисяч гривень були вилучені та здані на відповідальне зберігання.

    Експертизою підтверджено, що затримана партія коньяку виготовлена не на заводі і є небезпечною для здоров’я людини. Підробленими виявилися марки акцизного збору.

    За фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров’я людей, а також по факту незаконного використання підроблених марок акцизного збору слідчими податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушено кримінальні справи.

    Коньяк "Закарпатський" підробляють навіть ...жінки
    У Харкові заборонений продаж закарпатських вин та коньяків!
    В Ужгороді ліквідовано 2 підпільні алкоцехи
    Закарпатський коньяк ковельського розливу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору