ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колишнього голову Закарпатської ОДА Івана Різака засудили втретє… І знову — заочно!

    16 мая 2024 четверг
    50 переглядів

    Київський апеляційний суд не задовольнив апеляційну скаргу Івана Різака. В ній екс-губернатор просив Київський апеляційний суд скасувати рішення Коломенського райсуду столиці, який без повідомлення відповідача задовольнив скаргу нинішнього керівника Секретаріату Президента України Балоги В.І. про захист честі і гідності.

    Вчора Іван Різак отримав ухвалу апеляційного суду. Але на засідання апеляційного суду в м. Києві, яке відбулося ще 23 березня, екс-губернатора забули запросити. Це вже третє рішення судів різного рівня, які приймаються заочно і не на користь Івана Різака.

    З рішенням Свалявського райсуду Закарпатської області, який де-юре і де –факто визнав його винуватим в організації масових заворушень Різак ознайомився під час вивчення сфальсифікованої справи в Івано-Франківському апеляційному суді.

    ***

    Про те, що Коломенський райсуд виніс рішення на користь Балоги і проти Різака, останній дізнався з Інтернет-видань.

    ***

    Кримінальне переслідування Різака І.М. триває вже третій рік…

    ***

    Напередодні Великодня за вказівкою глави президентської канцелярії В. Балоги почався тиск на провайдера сайту "Світогляд". Фактично дана команда закрити Інтернет-видання "Світогляд".
    Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак просить захисту за кордоном
    1 березня Івано-Франківський апеляційний суд відновить слухання у справі екс-губернатора Закарпаття
    БЮТівець Олександр Кеменяш не зміг підтвердити в Івано-Франківському апеляційному суді причетність Івана Різака до масового побиття студентів у Сваляві
    Екс-губернатор Закарпаття Різак на знак протесту проти незаконного судового рішення хоче оголосити голодування

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тільки Різак злоупотребляв скужбовим становищем в Україні? Азіатська ароганція Київа!!! Нащадки Татаро-монголів насадили свідомо-сфашизованних галичан проти корінним закарпатцям.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шиза, шиза. Сходи в Берегово, там ти поможуть. Або тирпи до літа, як сезон зойде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    10.04.07

    Екс-губернатора Закарпаття Івана Різака засудили втретє… І знову заочно

    Як стало відомо «Світогляду» київський апеляційний суд не задовольнив апеляційну скаргу Івана Різака. В ній екс-губернатор просив Київський апеляційний суд скасувати рішення Cоломенського райсуду столиці, який без повідомлення відповідача задовольнив скаргу нинішнього керівника Секретаріату Президента України Балоги В.І. про захист честі і гідності. Сьогодні Іван Різак отримав ухвалу апеляційного суду. Цікаво , що на засідання апеляційного суду в м.Києві, яке відбулося ще 23 березня, екс-губернатора забули запросити. Це вже третє рішення судів різного рівня, які приймаються заочно і не на користь Івана Різака.

    З рішенням Свалявського райсуду Закарпатської області, який де-юре і де –факто визнав його винуватим в організації масових заворушень Різак ознайомився під час вивчення сфальсифікованої справи в Івано-Франківському апеляційному суді.

    Про те що Cоломенський райсуд виніс рішення на користь Балоги і проти Різака, останній дізнався з Інтернет-видань. Нагадаємо, що там мова йшла про звернення Різака до Генпрокуратури щодо вимагання від нього мером Мукачева Петьовкою від імені Балоги і прокурора Закарпатської області Бенци 10 000 000 (десять мільйонів) доларів США за закриття проти нього кримінальної справи.

    Три рішення судів проти Різака. Всі заочні! Незаконні! І всі під патронатом Віктора Балоги!

    В такій країні живемо. Залишається надіятися, що Івано-Франківський суд, який розглядає сфальсифіковану справу Різака, винесе справедливе рішення. Хоча б не заочно.

    Кримінальне переслідування Різака І.М. триває вже третій рік…
    http://www.svitohlyad.info/politika438.htm