ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському "Павшино" нелегали розплачуються за те, що влада досі не визначилася, якому відомству його підпорядкувати

    12 мая 2024 воскресенье
    48 переглядів

    У пункті тимчасового утримання іноземців, які незаконно перебувають на території Закарпатської області, «Павшино» складна ситуація. Досі на вищому рівні не визначились, хто має опікуватися цим пунктом – Міністерство внутрішніх справ чи Держкомміграції. А відтак головний біль мають прикордонники, бо змушені утримувати нелегалів.

    «Мені важливо, щоб якомога швидше визначились із підпорядкуванням і кошти надійшли у цей пункт для створення нормальних умов людям, котрі там перебувають», – про це сказав голова облдержадміністрації Олег Гаваші під час виїзної прес-конференції до Муачівського прикордонного загону 19 квітня.

    Пункт, розрахований на одночасне перебування 250 осіб, нині змушений вмістити 381, повідомляє ЗІК.

    Гаваші визнав, що фінансова допомога, яку надають прикордонникам місцеві органи влади, є мізерною. Наразі розробляється спеціальна регіональна програма, яка сприятиме поліпшенню ситуації на заставах.

    Як повідомив пресі начальник Мукачівського прикордонного загону Вадим Мотрошилов, за І квартал цього року прикордонники затримали 27 порушників державного кордону. Минулоріч за відповідний період – 47.

    Мукачівський прикордонний загін охороняє ділянку кордону з Угорщиною і Румунією в межах п’ятьох районів – Берегівського, Виноградівського, Хустського, Тячівського, Рухівського Закарпатської області.
    На українсько-угорському кордоні ліквідували черговий канал нелегальної міграції
    На Закарпатті зловили велику групу нелегалів з Південно-Східної Азії та Близького Сходу
    Закарпаття — "таксі" для нелегалів?
    Закарпаття: Потік нелегалів на Захід має зменшити більш жорстке законодавство щодо міграції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це такi самi заробiтчани як i нашi земляки. А платити за iх утримання i харчування мають Угорщина i Словакiя. Або треба тодi iх пропустити далi в Европу i iм це дорожче обiйдеться / маю в виду утримування в угорських i словацьких таборах для нелегалiв /. А так чого це я маю iх утримувати тут за своi i нашi бюджетнi грошi ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Такі заробітчани будуть продавати дітям Кусі героїн, жінок відвезуть у бордель, тому, що їхній "девічка чістий" і по мамі їх лаяти не можна, а об вас продажних-заробітчан можна ноги від лайна чистити

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Такі заробітчани будуть продавати дітям Кусі героїн, жінок відвезуть у бордель, тому, що їхній "девічка чістий" і по мамі їх лаяти не можна, а об вас продажних-заробітчан можна ноги від лайна чистити