ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Державні охоронці Закарпаття визначили "Кращих за професією"

    17 мая 2024 пятница
    33 переглядів

    29 жовтня Україна відзначатиме 55-ту річницю створення Державної служби охорони в системі правоохоронних органів держави. У рамках святкування цієї поважної дати днями в обласному центрі відбувся конкурс професійної майстерності "Кращий за професією" серед нарядів груп затримання та працівників Служби інкасації ДСО.

    Пальму першості зі службової підготовки поміж собою виборювали найкращі представники п'яти підрозділів ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області. Державні охоронці мірялися силами один з одним у дев'яти номінаціях: теорія функціональної та спеціальної підготовки, практичні стрільби, рукопашний бій, біг стометрівки та 1000 метрів, гімнастика, фігурне водіння службової автівки, смуга перешкод та відпрацювання тактики дій на охоронюваному об'єкті з пейнтбольним спорядженням.

    Відкрив змагання на території Кінологічного центру заступник начальника ВДСО при УМВС, підполковник міліції Василь Скраль, який побажав своїм підлеглим досягти найвищих результатів і найуспішніших досягнень на славу Державної служби охорони і тієї почесної місії, що покладена народом на неї, - берегти спокій, життя і добробут української нації. А за мить вже лунали акорди Державного гімну і майорів на вітру жовто-блакитний стяг, який з честю підіймав переможець минулорічних змагань молодший інспектор групи затримання Мукачівського МВДСО Михайло Буряс.

    Доблесно боролися за першість 20 учасників конкурсу, кожен прагнув своїм особистим рекордом прославити 55-ту річницю Служби. Проте будь-яке змагання вінчається переможцем. яким за результатами командних заліків став Іршавський МВДСО ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області. Наймайстернішим звитяжцем серед державних охоронців став молодший інспектор ГЗ Іршавського МВДСО Сергій Кормош, набравши найбільшу чисельність балів. Невдовзі й нагороди знайшли своїх господарів: грамоти та чималі грошові премії з рук підполковника міліції Василя Скраля отримали капітани команд-переможниць та трійця державних охоронців – призерів за особисті досягнення.

    Прес-служба ВДСО при УМВС України в Закарпатській області
    Ужгород: Інкасатори Закарпаття навчалися відбивати напади злочинців
    На Закарпатті — зухвале пограбування ювелірної крамниці в центрі Мукачева!
    Закарпаття: Не чекайте грабунків чи розбоїв — звертайтеся по захист до Державної служби охорони!
    Для глухих дітей Ужгородської спецшколи "останній дзвоник" продзвенів в тональності Державної служби охорони

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору